Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: xanthan gum

xanthan gum 29 Αυγ 2012 21:41 #782996

  • kety
  • Το Άβαταρ του/της kety
  • Offline
  • Φαγοπότης
  • Δημοσιεύσεις: 6
yparxei kapou na diavasw pos tha xreisimopioisw to xanthan gum ,to dialuw se nero??simera mou eferan ena kouti apo to ergostsio pou ftiaxnoun karameles einai se skoni.sas parakalw osoi gnwrizete as mou grapsoun
euxaristw keti:)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: xanthan gum 30 Αυγ 2012 07:59 #783079

  • eliza04
  • Το Άβαταρ του/της eliza04
  • Offline
  • Σεφ
  • Δημοσιεύσεις: 1211
Δέν ξέρω τί είναι αυτό που ρωτάς θα σου απαντήσει καμία πιο έμπειρη αλλά νόμιζω συμφωνα με τους κανόνες του site απαγορεύονται τα greeklish. Δεν το λέω για να σε διορθώσω απλά θα στο πουν και οι διαχειριστές.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: xanthan gum 30 Αυγ 2012 08:18 #783084

  • Sitronella
  • Το Άβαταρ του/της Sitronella
  • Offline
  • Διαχειριστής
  • Δημοσιεύσεις: 4580
  •  Συνταγές του χρήστη
kety όπως σου είχα πει και την προηγούμενη φορά, σε παρακαλούμε να μη γράφεις με Greeklish.
Κατά τα άλλα, αν θέλεις να διαβάσεις για το xanthan gum, κάνε μια αναζήτηση και στο google, θα βρεις πολλά αποτελέσματα, όπως πχ εδώ

glutenfreecooking.about.com/od/glutenfre.../xanthanguargums.htm

dairyfreecooking.about.com/od/dairyfreeg...ary/g/xanthangum.htm

και βίντεο


Απ' ό,τι κατάλαβα το χρησιμοποιείς ως έχει (και όπως λέει η συνταγή σου). Ανακατεύεις τη σκόνη με το υγρό μέσα σε μπλέντερ.
Τελευταία διόρθωση: 30 Αυγ 2012 08:46 από Sitronella.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: xanthan gum 30 Αυγ 2012 08:24 #783085

  • Μυρτω
  • Το Άβαταρ του/της Μυρτω
  • Offline
  • Σεφ
  • Δημοσιεύσεις: 1304
  •  Συνταγές του χρήστη
Αυτα διαβασα στο google
η μεταφραση ειναι απο το google για αυτο δεν ειναι συντακτικα καλο.

Πηκτικός παράγοντας που παράγεται από την γλυκόζη.

Το κόμμι ξανθάνης χρησιμοποιείται στα γαλακτοκομικά προϊόντα και οι σάλτσες σαλάτας, ως πυκνωτικό παράγοντα και σταθεροποιητή. Εμποδίζει κρυστάλλους πάγου από σχηματισμό σε παγωτά, και επίσης παρέχει μία "αίσθηση λίπους" στο χαμηλό ή καθόλου λίπος γαλακτοκομικά προϊόντα.

Το κόμμι ξανθάνης είναι ένας που βασίζεται στο καλαμπόκι, ζυμωμένο προϊόν. Είναι κατασκευασμένο από τη ζύμωση της ζάχαρης καλαμποκιού με μικροβιακή ονομάζεται "Xanthomonas campestris." Είναι που χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων για να κάνουν τα προϊόντα πιο χοντρές και είναι ένα κοινό συστατικό σε προϊόντα χωρίς γλουτένη συνταγές.

dairyfreecooking.about.com/od/dairyfreeg...ary/g/xanthangum.htm

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: xanthan gum 09 Σεπ 2012 17:15 #784892

  • kety
  • Το Άβαταρ του/της kety
  • Offline
  • Φαγοπότης
  • Δημοσιεύσεις: 6
ENA MEGALO EUXARISTW:)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Συντονιστές: Ginger, Kimwlos, Σουηδός Μάγειρας

γενέθλια χρηστών

akaristianou έχει γενέθλια σήμερα (12.02.1973), ambitious chef έχει γενέθλια σήμερα (12.02.1992), Boo_W. έχει γενέθλια σήμερα (12.02.1988), elena12 έχει γενέθλια σήμερα (12.02.1992), KatrinD έχει γενέθλια σήμερα (12.02.1983), marakiloo έχει γενέθλια σήμερα (12.02.1979), marcha3 έχει γενέθλια σήμερα (12.02.1990), MariaZygou έχει γενέθλια σήμερα (12.02.1979), mariosdarios έχει γενέθλια σήμερα (12.02.1969), marlot έχει γενέθλια σήμερα (12.02.1991), marlot1 έχει γενέθλια σήμερα (12.02.1991), mixvss έχει γενέθλια σήμερα (12.02.1990), rebban έχει γενέθλια σήμερα (12.02.1964), vanoub έχει γενέθλια σήμερα (12.02.2000), vasoula12 έχει γενέθλια σήμερα (12.02.1984), xalmar έχει γενέθλια σήμερα (12.02.1968), AronAron έχει γενέθλια σε 1 ημέρα (13.02.1990), dankos έχει γενέθλια σε 1 ημέρα (13.02.1984), empalasa έχει γενέθλια σε 1 ημέρα (13.02.1985), fortiki έχει γενέθλια σε 1 ημέρα (13.02.1983)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.182 δευτερόλεπτα