Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: xanthan gum

xanthan gum 29 Αυγ 2012 21:41 #782996

  • kety
  • Το Άβαταρ του/της kety
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Φαγοπότης
  • Δημοσιεύσεις: 6
yparxei kapou na diavasw pos tha xreisimopioisw to xanthan gum ,to dialuw se nero??simera mou eferan ena kouti apo to ergostsio pou ftiaxnoun karameles einai se skoni.sas parakalw osoi gnwrizete as mou grapsoun
euxaristw keti:)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: xanthan gum 30 Αυγ 2012 07:59 #783079

  • eliza04
  • Το Άβαταρ του/της eliza04
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Σεφ
  • Δημοσιεύσεις: 1164
Δέν ξέρω τί είναι αυτό που ρωτάς θα σου απαντήσει καμία πιο έμπειρη αλλά νόμιζω συμφωνα με τους κανόνες του site απαγορεύονται τα greeklish. Δεν το λέω για να σε διορθώσω απλά θα στο πουν και οι διαχειριστές.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: xanthan gum 30 Αυγ 2012 08:18 #783084

  • Sitronella
  • Το Άβαταρ του/της Sitronella
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Διαχειριστής
  • Όλοι μπορούν να μαγειρέψουν!
  • Δημοσιεύσεις: 4140
  •  Συνταγές του χρήστη
kety όπως σου είχα πει και την προηγούμενη φορά, σε παρακαλούμε να μη γράφεις με Greeklish.
Κατά τα άλλα, αν θέλεις να διαβάσεις για το xanthan gum, κάνε μια αναζήτηση και στο google, θα βρεις πολλά αποτελέσματα, όπως πχ εδώ

glutenfreecooking.about.com/od/glutenfre.../xanthanguargums.htm

dairyfreecooking.about.com/od/dairyfreeg...ary/g/xanthangum.htm

και βίντεο


Απ' ό,τι κατάλαβα το χρησιμοποιείς ως έχει (και όπως λέει η συνταγή σου). Ανακατεύεις τη σκόνη με το υγρό μέσα σε μπλέντερ.
Δεν βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι αυτά, τα βλέπουμε όπως είμαστε εμείς - Anais Nin
Τελευταία διόρθωση: 30 Αυγ 2012 08:46 από Sitronella.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: xanthan gum 30 Αυγ 2012 08:24 #783085

  • Μυρτω
  • Το Άβαταρ του/της Μυρτω
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Σεφ
  • Δημοσιεύσεις: 1304
  •  Συνταγές του χρήστη
Αυτα διαβασα στο google
η μεταφραση ειναι απο το google για αυτο δεν ειναι συντακτικα καλο.

Πηκτικός παράγοντας που παράγεται από την γλυκόζη.

Το κόμμι ξανθάνης χρησιμοποιείται στα γαλακτοκομικά προϊόντα και οι σάλτσες σαλάτας, ως πυκνωτικό παράγοντα και σταθεροποιητή. Εμποδίζει κρυστάλλους πάγου από σχηματισμό σε παγωτά, και επίσης παρέχει μία "αίσθηση λίπους" στο χαμηλό ή καθόλου λίπος γαλακτοκομικά προϊόντα.

Το κόμμι ξανθάνης είναι ένας που βασίζεται στο καλαμπόκι, ζυμωμένο προϊόν. Είναι κατασκευασμένο από τη ζύμωση της ζάχαρης καλαμποκιού με μικροβιακή ονομάζεται "Xanthomonas campestris." Είναι που χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων για να κάνουν τα προϊόντα πιο χοντρές και είναι ένα κοινό συστατικό σε προϊόντα χωρίς γλουτένη συνταγές.

dairyfreecooking.about.com/od/dairyfreeg...ary/g/xanthangum.htm

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: xanthan gum 09 Σεπ 2012 17:15 #784892

  • kety
  • Το Άβαταρ του/της kety
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Φαγοπότης
  • Δημοσιεύσεις: 6
ENA MEGALO EUXARISTW:)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1

γενέθλια χρηστών

billyth έχει γενέθλια σήμερα (21.09.1977), chatz έχει γενέθλια σήμερα (21.09.1982), estella2109 έχει γενέθλια σήμερα (21.09.1982), kitro έχει γενέθλια σήμερα (21.09.1974), magsta έχει γενέθλια σήμερα (21.09.1970), marapo1 έχει γενέθλια σήμερα (21.09.1990), renadespina έχει γενέθλια σήμερα (21.09.1968), tina rousso έχει γενέθλια σήμερα (21.09.1911), έριχρή έχει γενέθλια σήμερα (21.09.1999), Μιρέλλα έχει γενέθλια σήμερα (21.09.1980), dimitrat έχει γενέθλια σε 1 ημέρα (22.09.1976), golfo έχει γενέθλια σε 1 ημέρα (22.09.2009), loumi έχει γενέθλια σε 1 ημέρα (22.09.1982), mafalda22 έχει γενέθλια σε 1 ημέρα (22.09.1986), mairil έχει γενέθλια σε 1 ημέρα (22.09.1984), vermhn έχει γενέθλια σε 1 ημέρα (22.09.1988), Καλοφαγού έχει γενέθλια σε 1 ημέρα (22.09.1987), ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΤΣΑ έχει γενέθλια σε 1 ημέρα (22.09.1964), betty23 έχει γενέθλια σε 2 ημέρες (23.09.1985), ddora έχει γενέθλια σε 2 ημέρες (23.09.1970)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.269 δευτερόλεπτα