Συνταγές (2)
-
-
Ενα εξαιρετικά δροσιστικό ορεκτικό που συνδυάζει την πικάντικη γεύση του κατσικίσου τυριού με ξύδι μπαλσάμικο. Λίγα μυστικά ακόμα Η συνταγή είναι Ιταλικής προέλευσης και αποτελεί συνδυασμό τριών διαφορετικών συνταγών απο διάφορα site, που δεν με ικανοποιούσαν ξεχωριστά.Το κατσικίσιο τυρί έχει ιδιαίτερη και έντονη γεύση και ταιρίαζει υπέροχα με το μπαλσάμικο.Οι ποσότητες φυσικά είναι ενδεικτικές και ο καθένας μπορεί να τις προσαρμόσει στα γούστα του. Επίσης του ταιριάζει πάρα πολύ λιαστή ντομάτα όπου το απλό ελαιόλαδο αντικαθίσταται απο το αρωματικό λάδι της λιαστή ντομάτας.
Cooksnaps (9)
-
Και όπως είπε και ο Anton Ego \"My Compliments to the Chef\". Ενα απο τα ωραιότερα φαγητά που έχω φτάξει. Η αλήθεια είναι οτι το μπριαμ δεν μου αρέσει καθόλου και έψαχνα ένα τρόπο για να βάλω αυτά τα λαχανικά στη διατροφή μου, που επίσης δεν μου αρέσουν. Αλλά αυτή η συνταγή, εκτός απο τις διασκεδαστικές αναφορές, είναι σίγουρα πολύ γευστική.\'Εκανα κάποιες μικροαλλαγές λόγω έλλειψεις χρόνου, το έψησα ξεσκέπαστο για 1 1/2 ώρες στους 170 (το squash βγάζει πολλά υγρά) και μετά το έβγαλα και πρόσθεσα βαλσαμικο κατευθείαν στο ταψί. Μετά το έβαλα 10 λεπτα στο γκριλλ να ροδίσει λίγο. Μπορώ να πώ οτι το έτρωγα για δυο συνεχόμενες μέρες και ήταν γευστικότατο. Έπισης να αναφέρω εδώ οτι είναι πάρα πολύ ελαφρύ και, όσο και άν σας φαίνεται παράξενο, οι συγκερκιμένες αναλογίες έχουν πολύ χαμηλή θερμιδική αξία - το πολύ 250 θερμίδες ανα μερίδα (σύμφωνα με κάποια έγκριτα site). Σε ευχαριστούμε πολύ. Βάλε σχόλιο