Συνταγές (6)
-
-
-
-
-
-
Εύκολα και νόστιμα κεκάκια, χωρίς βούτυρο ή λάδι... Λίγα μυστικά ακόμα Έχω φτιάξει την ίδια συνταγή, αντικαθιστώντας τα φρούτα του δάσους με 200 γρ. φρουτάκια από ανάμικτη κομπόστα (τα προσθέτω στο μίγμα, αφού πρώτα τα στραγγίσω από το σιρόπι της κομπόστας). Το αποτέλεσμα είναι εξίσου ωραίο. Σε αυτή την περίπτωση όμως, τα κεκάκια βγαίνουν λίγο πιο γλυκά.
Cooksnaps (9)
-
Το έφτιαξα με μικρές διαφορές. Αντί για αρμπαρόριζα και λουίζα, έβαλα λίγη βανίλια. Δεν πρόσθεσα γλυκόζη. Το τζίντζερ δεν το αφαίρεσα, το άφησα μέσα στο γλυκό (το είχα τρίψει στον χοντρό τρίφτη). Τέλειο και με γιαούρτι και σκέτο! \n\nmamia εγώ τα παντζάρια τα έβρασα κανονικά, τα ψιλόκοψα και τα πρόσθεσα στο σιρόπι όταν κόντευε να δέσει. Βάλε σχόλιο
-
Δεν μας άρεσαν και πολύ δυστυχώς... Ήταν αρκετά άγλυκα και χωρίς ιδιαίτερη γεύση. Ειδικά αν δεν έμπαινε και η μαρμελάδα βερίκοκο από πάνω, θα ήταν πολύ άγευστα για τα γούστα μας. Παρόλο που μας αρέσουν τα σχετικά άγλυκα γλυκά... Να σημειώσω ότι τα έφτιαξα με την κρέμα που προτείνεις και όχι με το άνθος αραβοσίτου. Η κρέμα μας άρεσε πάντως, ήταν πολύ αρωματική (με το πορτοκάλι που περιέχει). Πάντως ήταν πολύ εύκολα στην παρασκευή τους και η κρέμα στάθηκε μια χαρά. Ανέβασα και φωτο. Βάλε σχόλιο
-
-
Σαν γεύση ήταν καλό. Αλλά θεωρώ ότι το \'\'κόλπο\'\' με το γάλα πριν το σιρόπι δεν έπρεπε να το εφαρμόσω. Ναι μεν το σιρόπι δεν πέφτει στον πάτο, αλλά μαζί με το γάλα, προκύπτει ένα \'\'λασπωμένο\'\' αποτέλεσμα, καθόλου αρεστό σε όσους το δοκίμασαν... Κρίμα κι είχα πιστέψει ότι ανακάλυψα το μυστικό των σιροπιαστών κι ότι θα εντυπωσίαζα τους καλεσμένους μου... Πιστεύω ότι αν δεν είχα προσθέσει το γάλα, η συνταγή θα άξιζε τα 5 πιρουνάκια. Ακόμη κι αν το σιρόπι καθόταν στον πάτο... Το γάλα το χαλούσε σε υφή και γεύση... Βάλε σχόλιο