Συνταγές (5)
-
-
-
-
-
Μια πεντανόστιμη τούρτα με βάση το αγαπημένο όλων μπράουνι, από τον θεό της ζαχαροπλαστικής Παρλιάρο! Λίγα μυστικά ακόμα ΘυμηθείτεΑφού ψήσουμε τη βάση του μπράουνι, την αφήνουμε να κρυώσει κάποιες ώρες, ώστε να σφίξει καλά και να μην πανιάσει με την κρέμα. Την ξεκολλάμε από το σκέυος με ένα μαχαίρι, αλλά δεν ξεφορμάρουμε τελείως, γιατί δεν θα μπορέσουμε να απλώσουμε την κρέμα ομοιόμορφα!!!Την συνταγή αυτή τη βρήκα στο περιοδικό 'Γλυκές Ιστορίες' του Παρλιάρου.Μην φοβηθείτε που βλέπετε τη συνταγή τόσο μεγάλη, το αποτέλεσμα θα δικαιώσει και με το παραπάνω την προσπάθειά σας!!!
Cooksnaps (12)
-
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!! Sitronella θα σου στήσω άγαλμα!!!!! ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ! Χίλια μπράβο! Το προτείνω ανεπιφύλακτα! Έτριψα και πολύ φουντούκι από πάνω και έγινε μούρλια! Ευχαριστούμε παααααααααάρα πολύ για την πιο ωραία συνταγή τάρτας που έχουμε δοκιμάσει!!!! Βάλε σχόλιο