Συνταγές (13)
-
-
-
-
-
Έχετε λιγουρίτσες ή θέλετε ένα γρήγορο σνακ; Ακολουθήστε τη συνταγούλα και δεν θα χάσετε! Λίγα μυστικά ακόμα Η συνταγούλα μπορεί να γίνει σε παραλλαγές αλλά καλό είναι να μην είναι πολύ "φορτωμένη".
-
-
Cooksnaps (38)
-
Έκανα το ψωμάκι μόνο με αλεύρι ολικής άλεσης. Από την αρχή δεν ήταν καθόλου υγρό, ίσα ίσα θα έλεγα πως το ζυμάρι μου ήταν σφιχτό. Επίσης, δεν φάνηκε να φουσκώνει καθόλου. Ήμουν λοιπόν τελείως απογοητευμένη και έψησα το ψωμί περιμένωντας να αντικρίσω μία μεγάλη απογοήτευση. Κι όμως.. το ψωμάκι μου ήταν πολύ καλό. Με τραγανή κόρα και καλοψημένο. Το εσωτερικό τους δεν ήταν και πολύ αφράτο αλλά ήταν μια χαρά!Και μια γενική ερώτησηόποτε κι αν έχω φτιάξει ψωμί, μυρίζει αρκετά έντονα η μαγιά. Είναι αναγκαίο κακό του σπιτικού ψωμιού ή κάτι κάνω λάθος; Βάλε σχόλιο
-
Μπράβο, μπράβο, μπράβο!! Το έφτιαξα χθες και το συνόδευσα με χυλοπίτες με γεύση ντομάτας.Καταπληκτική συνταγή! Είχα βέβαια και μοσχάρι από το χωριό, που βοήθησε πολύ την κατάσταση ;-)\nΔεν είχα κόκκινο κρασί και το έσβησα με... ουίσκι(!), έβαλα λιαστές ντομάτες σε λάδι και χρησιμοποιήσα λάδι από το βαζάκι για το σωτάρισμα. Νιαμ! \nΜία συμβουλή σε όσους την κάνετεΦροντίστε να σας βγει μπόλικη η σαλτσούλα- θα χρειαστεί! Βάλε σχόλιο
-
Το είχα τόσο καιρό στο μάτι αυτό το φαγητάκι και τώρα πια απορώ γιατί το καθυστέρησα τόσο πολύ!Δεν έχω λόγια- είναι υπέροχο.Μείωσα κι εγώ το λεμόνι στο μισό, παρέλειψα τον κύβο που δεν είχα και πρόσθεσα κι εγώ φρέσκο κρεμμυδάκι που του πάει πολύ!Το συνόδευσα με πατάτες χωρίς τύψεις αυτήν τη φορά και την επόμενη θα δοκιμάσω με ρυζάκι και ίσως λίγη κάππαρη.Χίλια μπράβο!! Βάλε σχόλιο