Συνταγές (9)
-
-
-
Είναι ένα πολύ υγιεινό πρωινό ή σνακ!!! Τις έφτιαξα για την κόρη μου που είναι 1 έτους, αλλά άρεσαν πολύ περισσότερο στον 2,5 χρονών γιο μου!!! Λίγα μυστικά ακόμα Βγαίνουν αρκετές μπουκίτσες, ανάλογα με το μέγεθος που θα πλάσετε. Καθώς έχουν φρέσκα φρούτα θα πρέπει να καταναλωθούν άμεσα. Φαντάζομαι ότι μπορείς να προσθέσεις και άλλα φρούτα, δεν έχω δοκιμάσει όμως ακόμα. Έκανα αλλαγές, αλλά τη βασική ιδέα την πήρα από εδώhttp//babyworld.co.uk/2011/10/baby-led-weaning-breakfasts-6-months/
-
Η μικρή μου, 12 μηνών, θέλει να τα τρώει όλα με τα χεράκια της… οπότε της φτιάχνω τα παρακάτω κεφτεδάκια, τα οποία κυριολεκτικά τα τσακίζει!!! Με έχουν σώσει, γιατί γενικώς δεν πολυτρώει. Τα έχω στην κατάψυξη και επειδή είναι μικρά, αποψύχονται πολύ γρήγορα και έτσι πάντα έχω νόστιμο φαγάκι! Λίγα μυστικά ακόμα Μπορούμε να προσθέσουμε ότι λαχανικό/μυρωδικό θέλουμε ή αρέσει σαν γεύση, π.χ. άνηθο, σέλινο, μελιτζάνα κ.λ.π. Για να τα καταψύξω τα στρώνω σε ένα τάπερ σε μικρή απόσταση το ένα από το άλλο, κλείνω το καπάκι και το βάζω στην κατάψυξη. Την επόμενη μέρα βγάζω τα κεφτεδάκια από το τάπερ και τα βάζω σε ένα σακουλάκι κατάψυξης και τα ξαναβάζω στην κατάψυξη (προσέχω να μην αργήσω τη διαδικασία και αποψυχθούν!). Έτσι δεν κολλάνε μεταξύ τους και κάθε φορά μπορώ και βγάζω όσα θέλω για να τα μαγειρέψω. Για πιο μικρά μωρά μπορείτε να παραλείψετε το αυγό. Έτσι της κάνω τα γιουβαρλάκια προσθέτοντας και λίγο ρυζάκι στο μείγμα.
-
-
-
Cooksnaps (9)
-
Φανταστικό το μαγικό γλάσο!! Πολύ ωραία χρωματίστηκε με χρώμα - τζελ. Δε μου πήρε 1 κιλό άχνη και χρησιμοποίησα απλό βιτάμ γιατί δεν είχα βούτυρο ζαχαροπλαστικής. Επίσης το έλιωσα σε κανονικό φούρνο στους 180 βαθμούς ανακατεύοντας 2 φορές. Θα ανεβάσω και φωτό με την τούρτα που έφτιαξα! Ευχαριστώ πολύ!!! Βάλε σχόλιο
-
Πολύ εντυπωσιακή συνταγή πράγματι!! Την έκανα σε τραπέζι για φίλους και ενθουσίασε τόσο με την όψη της όσο και με τη γεύση της!!! Την επόμενη φορά θα βάλω περισσότερο καρότο γιατί \"χάθηκε\" το πορτοκαλί! Α, σαν φόρμα χρησιμοποίησα μια σαλατιέρα - ρόμβο που την έστρωσα με μεμβράνη και ξεφορμαρίστηκε τέλεια! Ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή! Βάλε σχόλιο