Συνταγές (6)
-
Ή καρύδα...Ήταν πολύ στη μόδα τα 90'. Κάθε φορά που πήγαινα στο χωρίο την έφτιαχνε η ξαδέρφη του πατέρα μου και μου έφερνε αναγούλα γιατί μύριζε αυγό, ήταν λιγοτική στο σιρόπι και μας έδινε και ένα τάπερ για το σπίτι το οποίο κατέληγε εκεί που της άξιζε...στις κότες της γιαγιάς. Τελικά μετά από 20 χρόνια βρήκα την τέλεια συνταγή και θεώρησα χρέος να την μοιραστώ με όσους είχαν αναλόγων μαγειρικών προσόντων θείες! Αφρός, αφρός, αφρός.....Τέλεια και ως παντεσπάνι με παγωτάκι. Λίγα μυστικά ακόμα Τα αυγά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, πρέπει να κόψουμε το γλυκό πριν το σιροπιάσουμε για να ποτίσει καλά.Την συνταγή μου την έδωσε η Κλαίρη.
-
Νόστιμη μηλόπιτα με λίγες θερμίδες.
-
-
-
Tραγανά μπισκότα βρώμης που κανείς δεν θα πιστεύει ότι τα φτιάξατε μόνοι σας. Λίγα μυστικά ακόμα Η μαργαρίνη να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Μαρία.
-
Τούρτα με υλικά απο τις καλύτερες σύνταγες μας. Πολύ εύκολη και πολύ σοκολατένια Λίγα μυστικά ακόμα Κάντε το παντεσπάνι απο την προηγούμενη μέρα.Στην ganache αντι για ζάχαρη βάλτε μέλι (γίνεται πιο μαλακή)