Συνταγές (29)
-
-
Μια και έχω μπει σε ρυθμούς γαστρονομικής πανδαισίας Χριστουγέννων, να μία συνταγή εξαιρετικά αφιερωμένη στους άρρενες της παρέας. Εύκολη και εντυπωσιακή θα ενθουσιάσει όσους τη δοκιμάσουνε. Ευγενική χορηγία του olive magazine με μερικές τροποποιήσεις. Η συνταγή αυτή συνοδεύει τα Χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν των Σκωτσέζων. Λίγα μυστικά ακόμα Το μέλι και το τριμμένο τζίντζερ είναι δική μου έμπνευση. Δίνει μία ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση που θα λατρέψετε. Τη muscovado ζάχαρη θα τη βρείτε στο Βασιλόπουλο, είναι η μαύρη ζάχαρη και υπάρχει σε συσκευασία κουτιού δίπλα ακριβώς από την καστανη.
-
-
Η απόλυτη συνταγή για κέικ Χριστουγέννων. Έχει τις ρίζες του στη βασιλική αυλή της Γαλλίας επί Λουδοβίκου. Όποτε το έχω φτιάξει έχει χαλάσει κόσμο και από εμφάνιση αλλά και από γεύση. Είναι το κάτι άλλο.... οι ευχαριστίες για τη συνταγή στη μία και μοναδική ζαχαροπλάστη Stephanie Jaworski. Λίγα μυστικά ακόμα Μπορείτε να αγοράσετε έτοιμη κρέμα επικάλυψης. Έχουν όλα τα μεγάλα super market. Αξίζει όμως τον κόπο να τη φτιάξετε μόνοι σας.
-
-
Εύκολη και γρήγορη συνταγή ζυμαρικών που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Λίγα μυστικά ακόμα Μπορείτε για μεγαλύτερη ευκολία να αντικαταστείσετε τον αρακά με μία μικρή κονσερβούλα έτοιμου αρακά, όπως επίσης και τα μανιτάρια. Ακόμη αν θέλετα να το προσφέρετε σε τραπέζι μπορείτε πριν προσθέσετε το γιούρτι να ανακατέψετε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα, να τα βάλετε σε βουτυρωμένο ταψί και από πάνω να βάλετε μία κρέμα την οποία θα φτιάξετε με 3 γιαούρτια, 2 αυγά και τα τυριά. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς για μισή ώρα.
-
Μία ασυνήθιστα νόστιμη συνταγή για ελαφρύ γεύμα την οποία παρασκεύασα εντελώς τυχαία από μία έμπνευση της στιγμής. Λίγα μυστικά ακόμα Αν χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο ψάρι δεν χρειάζεται να το αποψύξουμε. Το ψάρι που θα χρησιμοποιήσουμε δεν πρέπει να έχει δέρμα και κόκκαλα. Πρέπει να είναι φιλεταρισμένο.