Συνταγές (29)
-
Λίγα μυστικά ακόμα Καλό θα ήταν το κάψιμο να γίνει λίγο πριν το σερβίρισμα. Δεν πρέπει να αφήσουμε την creme στο ψυγείο μαζί με την καμένη ζάχαρη γιατί υγροποιείταο κα δεν είναι τραγανή. Eυχαριστούμε την FILIPPIA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
-
Λίγα μυστικά ακόμα Μόλις κρυώσει λίγο η πίτα, την πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη προτού τη σερβίρουμε.
-
Εύκολο και νόστιμο κοτόπουλο στιφάδο. Λίγα μυστικά ακόμα Αν θέλουμε μπορούμε να τσιγαρίσουμε λίγο τα κρεμμύδια πριν τα ρίξουμε στην κατσαρόλα
-
- 8 μεγάλες πατάτες
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 πράσο, μόνο το άσπρο μέρος, ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
- 4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 κουταλιά αλεύρι
- 1/2 κούπα κρασί λευκό
- 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
- αλάτι
-
Λίγα μυστικά ακόμα Ευχαριστούμε την dcroula για τις φωτογραφίες βήμα-βήμα.
-
- 1 μέτριο κοτόπουλο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
- 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί
- χυμός 1 λεμονιού
- αλάτι
- 2 κλαδάκια φασκόμηλου
-
- 1 κιλό άγρια χόρτα μαζί με σπανάκι
- 1 ματσάκι ψιλοκομμένο μαιντανό
- 1 ματσάκι ψιλοκομμένο δυόσμο
- 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 κιλό αλεύρι
- 1 ποτήρι νερό