Συνταγές (7)
-
- 200 ml γάλα φρέσκο
- 4 μπισκότα πτι-μπερ τριμμένα
- 2 κουταλιές κορν φλάουρ
- 2 κουταλιές ζάχαρη
-
Λίγα μυστικά ακόμα Αν η γέμιση μας φανεί λίγο στεγνή μπορούμε να προσθέσουμε λίγο νερό.
-
- 2 γεμάτα φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι φαρίνα
- 100 γρ. μαργαρίνη
- 2-2 1/2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
- 4 αυγά
- 1 φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο γάλα
- 2 βανίλιες
- 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού κακάο (πικρό)
-
-
Κάθε φορά που τους φτιάχνω γίνονται ανάρπαστοι.... Λίγα μυστικά ακόμα Τους πασπαλίζουμε ζεστούς για να κολλήσει η ζάχαρη.Μυστικό που μου έμαθε η αγαπημένη μου γιαγιά.Δοκιμάστε τους και θα έχετε σίγουρη επιτυχία...
-
Ένα οικονομικότατο και γευστικότατο παντεσπανάκι για όμορφες τουρτίτσες! Λίγα μυστικά ακόμα Τα αυγουλάκια τα ζυγίζουμε πριν τα σπάσουμε. Αν θέλουμε να το κάνουμε σοκολατένιο προσθέτουμε λίγο κακάο. Καλή επιτυχία!
-
- 200 gr βούτυρο
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- 3 αυγά
- 1/3 φλιτζάνι γάλα
- 1 1/2 φλιτζάνι καρύδα τριμμένη
- 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
- 1 κγ μπεϊκιν παουντερ
- 2 ποτήρια νερό
- 1 ποτήρι ζάχαρη