Συνταγές (7)
-
Μια ακριβούτσικη και παχυντική συνταγή. Νόστιμη αλλά όχι για κάθε μέρα. Λίγα μυστικά ακόμα Δεν πρόσθετω αλάτι διότι ο καπνιστός σωλομός είναι αρκετά αλμυρός απο μόνος του. Ωστόσο αν θέλει κάποιος παραπάνω αλάτι πρέπει να προσέξει γιατί δεν αργεί να μετατραπεί το φαγητό σε θάλασσα.
-
Δεν είναι ακριβώς δική μου συνταγή αλλά την έφτιαξαι και μου πέτυχε. Λίγα μυστικά ακόμα Είναι η μοναδική συνταγή που δεν έχει λεμόνι και δεν της πηγαίνει το λεμόνι. Τα μυρωδικά φτάνουν για να καλύψουν την μυρωδιά.
-
Ένα φαγητάκι χειμωνιάτικο, το έφτιαξα μια μέρα που είχα όρεξη για κρέας (το οποίο δεν δυμβαίνει συχνά..). Το συνοδεύω με ρύζι μπασμάτι. Λίγα μυστικά ακόμα Το δικό μου χοιρινό είναι βιολογικής εκτροφής οπότε μπορεί να συμβάλει και αυτό στη νοστιμιά του. Νομίζω ότι σε αυτή τη συνταγή πηγαίνουν πολύ και μανιτάρια οπότε όποιος θέλει ας δοκιμάσει και να μας πεί. Προσθέτω λίγο αλάτι κατά την διάρκεια του τσιγαρίσματος αλλά όχι πολύ για να μην σφίξει το κρέας.
-
Ο καλύτερος τρόπος για σoλομό στο ταψί. Πανεύκολη συνταγή! Λίγα μυστικά ακόμα Η sweet chilli sauce είναι συστατικό της κινέζικης κουζίνας και προσωπικά αγοράζω το μπουκάλι του 1 λίτρου που φέρνει γνωστό σουπερ μάρκετ στην κινέζική εβδομάδα. Το ίδιο κατάστημα φέρνει και σoλομό φρέσκο σε φέτες. Χαμηλών υδατάνθρακων
-
Αυτή η συνταγή έχει κάνει θραύση, αρέσει σε αυτούς που λατρεύουν το λεμονι και όχι μόνο... Λίγα μυστικά ακόμα Στην επικάλυψη προσθέτουμε άχνη ή χυμό αναλόγως με τα γούστα μας, αρκεί να είναι λίγο πηχτή η υφή.Το ψήσιμο καλό είναι να γίνει σε ταψί αλουμινίου διαμέτρου περίπου 30 εκατοστών
-
Οι πιο νόστιμοι κουραμπιέδες που λιώνουν στο στόμα. Λίγα μυστικά ακόμα Το σημαντικότερο είναι το βούτυρο σε αυτή τη συνταγή, επιλέξτε βούτυρο πρόβειο για πιο αφράτους κουραμπιέδες και γίδινο βούτυρο για πιο έντονη γεύση και λίγο πιο σκlηρούς. Το καλύτερο απο όλα (για εμένα) είναι το κρύο "λιωμένο πρόβειο βούτυρο"
-
Μια σάλτσα για αυτούς που τους αρέσουν τα πολύ καυτερά. Μοιάζει με τις έτοιμες sweet chilli sause. Λίγα μυστικά ακόμα Προσοχή γιατί αρχικά έχει γλυκιά γεύση αλλά όταν καταπωθεί είναι πολύ καυτερή. Καλύτερα να διατηρηθεί στο ψυγείο.