Συνταγές (7)
-
Όλη η γεύση του αγαπημένου ροφήματος σε κέικ! Κάτι καλυτερο; Λίγα μυστικά ακόμα Συμβουλήφτιάξτε το όταν όλοι λείπουν από το σπίτι! Έτσι δεν θα υπάρχει κίνδυνος εγκαυμάτων! Είναι τόσο νόστιμο, που όλοι θέλουν να το φάνε με το που θα βγει από το φούρνο! Καίγεσαι, δεν καίγεσαι;
-
Πιο εύκολη...ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ!!! Χίλια ευχαριστώ Σοφία! Λίγα μυστικά ακόμα Δεν είναι άσχημη ιδέα να την ετοιμάσετε μια μέρα νωρίτερα από τότε που θέλετε να την προσφέρετε, γιατί "δένουν" καλύτερα τα υλικά της. Όσο για τα μήλα, αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και λίγα παραπάνω. Λίγα,ε;Ευχαριστούμε την Cleopatra για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
-
Ένα κι ένα γι' αυτούς που αγαπούν τα μανιτάρια! Λίγα μυστικά ακόμα Μανιτάρια και τυρί και εύκολη; Αυτό είναι για κάθε μέρα!
-
Εύκολη, γρήγορη και... σούπερ! Λίγα μυστικά ακόμα Δοκιμάστε τη μόνο με φιλέτο άσπρου ψαριού και προσθέστε μανιτάρια αντί των άλλων θαλασσινών (καλύτερα κονσέρβας για να μην βγάλουν πολλά υγρά). Για το κατιτίς στη γεύση μπορείτε να προσθέσετε και λίγο από το έτοιμο μίγμα μπαχαρικών για ψάρια που κυκλοφορεί στα σούπερ μάρκετ.
-
- Υλικά
- 1 πακέτο ζύμη κουρού
- Λιωμένο βούτυρο ή λάδι για επάλειψη
- 3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι ξερό
- 1 ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
- 2 πράσα σε ροδέλες
- 300 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
- 1 αυγό & 1 κρόκο
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα γάλακτος
-
Aπό τη φίλη μου Suzzane Λίγα μυστικά ακόμα Αν το διάλυμα ζάχαρης- λεμονιού σας φαίνεται αρκετά ξινό μπορείτε να προσθέσετε λίγη ζάχαρη ακόμη. Μην το κάνετε όμως πετιμέζι! Αυτή η ξινούτσικη γεύση είναι όλα τα λεφτα!
-
Λίγα μυστικά ακόμα Η συνταγή είναι από τα βιβλία της Βέφας. Την έχω δοκιμάσει στην Αμερική και ένα έχω να πωείναι φανταστική σούπα!