Συνταγές (52)
-
-
-
-
-
Μια συνταγή από το 7μέρες TV που μου άρεσε πολύ και ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας.. Λίγα μυστικά ακόμα Καλη επιτυχία... Εγω έπαιρνα Λαζάνια έτοιμα που δεν χρειάζονται βράσιμο μέχρι τώρα. Αλλά πλέον τα κάνω με την μηχανή ζυμαρικών που πρόσφατα απέκτησα..
-
Ενα ντιπ για όλες τις περιστάσεις...(καναπέ-ταινία-πατατακι) ή (πάρτυ-μουσική-νατσος)... Λίγα μυστικά ακόμα Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...
-
Κροκέτες για μεζέ αλλά και για να φάνε τα παιδιά λαχανικά και να γλύφουν και τα δάχτυλα τους.. Λίγα μυστικά ακόμα Εάν σας αρέσει προσθέτετε μέσα στο μείγμα και 2 κ.σ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα, αρακά, καλαμπόκι..... Να μην τους τηγανίζετε μεγάλους γιατί φουσκώνουν και θα γίνουν τεράστιοι!! Η φωτογραφία δεν είναι δική μου..
Cooksnaps (9)
-
Επιτρέψτε μου μια παραλαγή..o)\nΗ συνταγη μοιάζει με την δική μου μόνο που εγώ βάζω 300γρ αλεύρι και δεν το κανω στον αρτοπαρασκευαστη. Ακόμα αντι βούτηρο εγω βάζω ελαιόλαδο.. Στο χλιαρό γάλα λιώνω την μαγιά και την ζάχαρη και μετά το αδειάζω στην λεκάνη με τα υπόλοιπα υλικα. Εκει ζυμώνω κανενα δεκάλεπτο και μετά το αφηνω να ξεκουραστεί κανένα 2ωρο. Το ανοιγω παραλληλόγραμμο και το γεμίζω μαρμελάδα. Tο κανω σαλιγκάρι και το βάζω σε φόρμα ψωμιού και γίνετε θαύμα..\nΗ ποσότητα των υλικών ειναι απίστευτα βολική και στο ζύμωμα αλλα και στο να φτιάχνεις όποτε θέλεις ενα τσουρεκι χωρίς όλη την τυπικη διαδικασία. Να τονίσω πως δεν έχει καμια σχέση με το παραδοσιακό τσουρέκι.. σαν αυτο του Αστεριου για παράδειγμα. Δεν κάνει κλωστες. Καλη επιτυχία σε όλους!! Βάλε σχόλιο