Συνταγές (3)
-
-
Μια γρήγορη και εύκολη εναλλακτική για τα ζυμαρικά μας! Λίγα μυστικά ακόμα Εάν η σάλτσα μας βγει λίγο ξινή λόγω της ντομάτας προσθέτουμε λίγη ζάχαρη πριν την αποσύρουμε από τη φωτιά.Η σάλτσα δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ πηχτή ούτε πολύ νερουλή, ώστε να δέσει ωραία με τα ζυμαρικά μας.
-
Cooksnaps (28)
-
Έκανα μισή δόση σε φόρμα μιας χρήσης και βγήκε τέλεια. Χρειάστηκε ακριβώς 50 λεπτά ψήσιμο στους 175-180. Αντί για φουντούκι χρησιμοποίησα καρύδι. Την επόμενη φορά θα 'χτυπήσω' για περισσότερη ώρα τα αυγά για να γίνει πιο αφράτη.. Ακολούθησα και την χρήσιμη συμβουλή για τα καρύδια και τη σοκολάτα της irene86ts. Ευχαριστούμε! Βάλε σχόλιο
-
-
Πρώτη φορά φτιάχνω λικέρ.. Ομολογώ ότι βγήκε πολύ καλύτερο απ' ό,τι το περίμενα! Καταλαβαίνεις τόσο τη γεύση του ροδιού όσο και τα διακριτικά αρώματα των μπαχαρικών. Έβαλα 3,5 φλ. σπόρια ροδιού, 3,5 φλ. κονιάκ, 2,6 φλ. ζάχαρη, 1 ξύλο κανέλας και 2 γαρύφαλλα. Για ποιό λόγο πρέπει να το περάσουμε και από φίλτρο καφέ; Το πέρασα και από φίλτρο για σιγουριά, αλλά δε νομίζω ότι το χρειαζόταν γιατί ήδη από το πρώτο σούρωμα βγήκε πολύ καλό.. Πάντως, θα το ξαναφτιάξω σίγουρα! Βάλε σχόλιο