2 σάλτσες για μακαρόνια άκρως καλοκαιρινές

Bαθμολογία: 4.6364
       
 
44 ψήφοι
xaroula, 04.06.08

Περιγραφή

Γρήγορες, νοστιμες, δροσερες, δεν χρειάζονται ψήσιμο!

2 σάλτσες για μακαρόνια άκρως καλοκαιρινές

Τι χρειαζόμαστε:

Κόκκινη σάλτσα

  • 2 ντοματες
  • 1 κρεμύδι
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο
  • ρίγανη, βασιλικό
  • αλάτι, πιπέρι
  • λιγη ζάχαρη
  • μισή πράσινη πιπεριά
  • 1 σκελίδα σκόρδο αν θέλετε

 

Άσπρη σάλτσα

  • 1 ποτήρι γάλα
  • 300 γρ φέτα
  • 2κ.σ λάδι
  • 1κ.γ ξύδι
  • λίγη ρίγανη
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • πιπέρι
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(2 ψήφοι)
Προετοιμασία: 8' (2 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 1' (2 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Τα χτυπάτε όλα στο μούλτι και είναι έτοιμη να τρέξει πανω στα ζεστά μακαρόνια σας.
  2. Το ίδιο ισχύει και για τις 2 σαλτσες εννοείτε χώρια τα υλικα για την κάθε μια.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν σας βγουν σφιχτές στην κόκκινη προσθέτετε λίγο νερό στην ασπρη λίγο γάλα. Οι ποσότητες είναι για 1,5 πακέτο μακαρόνια περίπου διατηρούνται 4 ημερες στο ψυγείο. Δροσερή σάλτσα-ζεστά μακαρόνια-τριμένο τυρί-φρεσκοτριμένο πιπέρι-λουκούμι!!

Διατροφή χωρίς γλουτένη

Για να γίνει η συνταγή ασφαλής για αυτούς που ακολουθούν διατροφή χωρίς γλουτένη κάντε τα εξής:

  • Ελέγξτε το τυρί και το ξύδι.

Σχετικές συνταγές

    83 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Ρηνιώ, 10-6-08  
    Πωπω! Ετσι θα αποφύγουμε κρέμες γάλακτος, αλλαντικά και τα συναφή! Φαίνονται ελαφριές- την επόμενη φορά που θα κάνω μακαρόνια θα τα σερβίρω με μια από τις δύο!...Και θα σου πω γνώμη...!
    #
    Σχόλιο από xaroula, 10-6-08  
    Ρηνιω οντος ειναι ελαφριες και νοστιμες εγω στο σπιτι δεν βραζω πια σαλτσα ειδικα τωρα το καλοκαιρι
    #
    Σχόλιο από Αίθρα, 18-6-08  
    Την κόκκινη την έχω φτιάξει κατ' επανάληψη. Μέχρι που ήταν άπλυτο το μούλτι και τα έκοψα με το χέρι. Ελιωσα και λίγη φέτα και μιαμ! μιαμ! Να μου λέγαν ότι θα φάω κρύα μακαρόνια δεν θα το πίστευα ποτέ!
    #
    Σχόλιο από xaroula, 18-6-08  
    χαιρομαι πολυ που σου αρεσε Αιθρα και εγω στην κοκκινη τριβω φετα απο πανω
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 20-6-08  
    Μόλις φάγαμε μακαρονάδα με την κόκκινη σαλτσούλα. Πάρα πολύ νόστιμη, δροσιστική και αρωματική. Πρόσθεσα μέσα και λίγο φινόκιο και πήρε πολύ ωραίο άρωμα. Τέλεια ιδέα!
    #
    Σχόλιο από Στέφη, 20-6-08  
    Εμεις πάλι σήμερα δοκιμάσαμε σε πάστα τρικολόρε, την άσπρη σάλτσα.Μου βγήκα νερουλή στην αρχή Αίθρα, και στο μισό από το μείγμα πρόσθεσα άλλο τόσο τυρί φέτα, ώστε να γίνει κρέμωδες με αποτέλεσμα να βγει λίγο αλμυρή.Ομως η μυρωδιά του σκόρδου είναι φανταστική και το όλο αποτέλεσμα μου άρεσε πολυ.
    Θα την ξανακάνω αλλά με το μισο από το γάλα και με λιγότερο αλμυρό τυρί φέτα.
    Ισως είναι τα μόνα που θα πρέπει να προσέξει κανείς στην σάλτσα αυτη.
    Γευστικά είναι πολύ νόστιμη,και δεν μπουκώνει όπως άλλες ασπρες σάλτσες.
    #
    Σχόλιο από christina.f, 25-6-08  
    Έκανα την κόκκινη σάλτσα και πρόσθεσα και ζαμπόν σε κυβάκια. Δεν χτύπησα όλα τα υλικά στο multi, μονο τις ντομάτες. Ανακάτεψα όλα τα υλικά με τα μακαρόνια και τα άφησα στο ψυγείο να κρυωσουν. Έγινε ένα υπέροχο καλοκαιρινό πιάτο!!! Το τίμησα 2 μέρες με ταπεράκι στη δουλεια!!!Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα σε όσους παίρνουν ταπεράκι στη δουλεια!
    #
    Σχόλιο από katerinakeh, 13-9-08  
    πολυ καλη. μπραβο. την αλλη φορα θα βαλω το κρεμμυδι σε λιγο νερο πριν το βαλω στο μουλτι για να μην καει τοσο πολυ. μονο αυτο
    #
    Σχόλιο από pralina, 18-9-08  
    Συγχαρητήρια, αυτές οι σάλτσες είναι πολύ γρήγορες και πεντανόστιμες. Έφτιαξα την άσπρη και ήταν πολύ καλή, μόνο που στην αρχή βγήκε νερουλή και σε μένα.
    #
    Σχόλιο από xaroula, 18-9-08  
    χαιρομαι που σας αρεσουν οι σαλτσουλες,οταν δειτε οτι ειναι νερουλη προσθετετε λιγο τυρακι παραπανω να πηξει,και να ξερετε οτι αν την κανετε με φετα γινεται λιγο πικαντικη
    #
    Σχόλιο από PYLH, 18-5-09  
    Αν και η κόκκινη που έφτιαξα πριν από λίγο ήταν σκέτη αποτυχία,βάζω 5 πηρουνάκια γιατί φταίω εγώ που δεν έγινε καλή.
    Βοήθειααα λοιπόν γιατί έγινε απίστευτα πικρήηηη χαχαχα΅.Είχα ντομάτα στην κατάψυξη,την ξεπάγωσα,έβαλα κρεμμύδι,μπόλικο σκόρδο,λάδι,αλάτι και πολύυυυ ρίγανη και βασιλικό.Και μετά πολύυυυυ ζάχαρη αλλά δεν ξεπίκριζε με τίποτε.Τι να κάνω τώρα? ΒΟΗΘΕΙΑ!
    Μήπως να την βράσω και να προσθέσω και συμπυκνωμένο χυμό ντομάτα?Λέτε να φτιάξει? Ή είναι καλύτερα να την πετάξω?
    #
    Σχόλιο από xaroula, 18-5-09  
    η αληθεια ειναι οτι φταιει η ριγανη,τωρα η συμπληρωνεις ντοματα να ισοροπησει η γευση η αν δεν τρωγεται με τιποτα καλυτερα να την πεταξεις..
    #
    Σχόλιο από xaroula, 18-5-09  
    PYLH Ευχαριστω για τα πιρουνακια,να πω και για οσους κανουν την ασπρη σαλτσα και δεν την θελουν νερουλη να μειωσουν την ποσοτητα του γαλακτος!Μπορειτε να βαζετε λιγο λιγο μεχρι να ερθει εκει που την θελετε :)
    #
    Σχόλιο από PYLH, 18-5-09  
    Σ'ευχαριστώ καλή μου.'Ηδη πρόσθεσα συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας γιατί δεν είχα πολλές φρέσκες καιτην έβρασα λίγο.Πικρίζει λίγο ακόμα αλλά πιστεύω ότι για να φτιάξω πίτσα είναι καλή.
    Θα δοκιμάσω άμεσα και την άσπρη και θα σας πω το αποτέλεσμα.
    #
    Σχόλιο από PYLH, 22-5-09  
    Τελικά αυτή η απουχημένη θεόπικρη κόκκινη σάλτσα που έφτιαξα έγινε τέλειααα σάλτσα για πίτσα.Πρόσθεσα pummaro και την έβρασα για 5-10 λεπτά.Έφτιαξα τις πιτες για σουβλάκια της mama,έβαλα λίγη σάλτσα από πάνω,1 φέτα τυρί τοστ,1 φέτα γαλοπούλα βραστή και λίγο κεφαλοτύρι τριμμένο από πάνω,Έψησα για λίγο στον φούρνο κι έγιναν απίστευτες.Πληροφοριακά λοιπόν,αν την βράσουμε και τσιμπήσουμε λιγάκι τα μυρωδικά,όχι πολύ όπως εγώ χαχαχα,γίνεται θαυμάσια! 5 πηρουνάκια έτσι κι αλλιώς!
    #
    Σχόλιο από xaroula, 22-5-09  
    RYLH καμαρι μου χαιρομαι που τελικα δεν πηγε χαμενη η σαλτσουλα,και βρηκε την θεση της μετα τις διορθωσεις αχαχαχα ,να το εχουμε στα υποψιν!!
    #
    Σχόλιο από Βαγγος 13, 22-5-09  
    να κανω μια ερωτηση; στην ασπρη σαλτσα μπορουμε να βαλουμε λιγα μανιταρια;
    #
    Σχόλιο από xaroula, 22-5-09  
    κοιτα ..δεν το εχω δοκιμασει να πω την αληθεια,ισως του πηγαινει αλλα μηπως θα πρεπει να σωταριστουν λιγο γιατι θα βγαλουν νερο?? ισως και οχι,ισως αν βαλεις λιγοτερο γαλα ..αν το δοκιμασεις πες μας! :)
    #
    Σχόλιο από αβγδ, 31-5-09  
    δεν εχω λογια η κοκκινη κα τα πλη κτι κη
    #
    Σχόλιο από xaroula, 2-6-09  
    χαρα μου που σου αρεσε.Ευχαριστω για τα πιρουνακια :))
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

    69 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Ρηνιώ, 10-6-08  
    Πωπω! Ετσι θα αποφύγουμε κρέμες γάλακτος, αλλαντικά και τα συναφή! Φαίνονται ελαφριές- την επόμενη φορά που θα κάνω μακαρόνια θα τα σερβίρω με μια από τις δύο!...Και θα σου πω γνώμη...!
    #
    Σχόλιο από xaroula, 10-6-08  
    Ρηνιω οντος ειναι ελαφριες και νοστιμες εγω στο σπιτι δεν βραζω πια σαλτσα ειδικα τωρα το καλοκαιρι
    #
    Σχόλιο από Αίθρα, 18-6-08  
    Την κόκκινη την έχω φτιάξει κατ' επανάληψη. Μέχρι που ήταν άπλυτο το μούλτι και τα έκοψα με το χέρι. Ελιωσα και λίγη φέτα και μιαμ! μιαμ! Να μου λέγαν ότι θα φάω κρύα μακαρόνια δεν θα το πίστευα ποτέ!
    #
    Σχόλιο από xaroula, 18-6-08  
    χαιρομαι πολυ που σου αρεσε Αιθρα και εγω στην κοκκινη τριβω φετα απο πανω
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 20-6-08  
    Μόλις φάγαμε μακαρονάδα με την κόκκινη σαλτσούλα. Πάρα πολύ νόστιμη, δροσιστική και αρωματική. Πρόσθεσα μέσα και λίγο φινόκιο και πήρε πολύ ωραίο άρωμα. Τέλεια ιδέα!
    #
    Σχόλιο από Στέφη, 20-6-08  
    Εμεις πάλι σήμερα δοκιμάσαμε σε πάστα τρικολόρε, την άσπρη σάλτσα.Μου βγήκα νερουλή στην αρχή Αίθρα, και στο μισό από το μείγμα πρόσθεσα άλλο τόσο τυρί φέτα, ώστε να γίνει κρέμωδες με αποτέλεσμα να βγει λίγο αλμυρή.Ομως η μυρωδιά του σκόρδου είναι φανταστική και το όλο αποτέλεσμα μου άρεσε πολυ.
    Θα την ξανακάνω αλλά με το μισο από το γάλα και με λιγότερο αλμυρό τυρί φέτα.
    Ισως είναι τα μόνα που θα πρέπει να προσέξει κανείς στην σάλτσα αυτη.
    Γευστικά είναι πολύ νόστιμη,και δεν μπουκώνει όπως άλλες ασπρες σάλτσες.
    #
    Σχόλιο από katerinakeh, 13-9-08  
    πολυ καλη. μπραβο. την αλλη φορα θα βαλω το κρεμμυδι σε λιγο νερο πριν το βαλω στο μουλτι για να μην καει τοσο πολυ. μονο αυτο
    #
    Σχόλιο από pralina, 18-9-08  
    Συγχαρητήρια, αυτές οι σάλτσες είναι πολύ γρήγορες και πεντανόστιμες. Έφτιαξα την άσπρη και ήταν πολύ καλή, μόνο που στην αρχή βγήκε νερουλή και σε μένα.
    #
    Σχόλιο από xaroula, 18-9-08  
    χαιρομαι που σας αρεσουν οι σαλτσουλες,οταν δειτε οτι ειναι νερουλη προσθετετε λιγο τυρακι παραπανω να πηξει,και να ξερετε οτι αν την κανετε με φετα γινεται λιγο πικαντικη
    #
    Σχόλιο από xaroula, 18-5-09  
    PYLH Ευχαριστω για τα πιρουνακια,να πω και για οσους κανουν την ασπρη σαλτσα και δεν την θελουν νερουλη να μειωσουν την ποσοτητα του γαλακτος!Μπορειτε να βαζετε λιγο λιγο μεχρι να ερθει εκει που την θελετε :)
    #
    Σχόλιο από xaroula, 22-5-09  
    RYLH καμαρι μου χαιρομαι που τελικα δεν πηγε χαμενη η σαλτσουλα,και βρηκε την θεση της μετα τις διορθωσεις αχαχαχα ,να το εχουμε στα υποψιν!!
    #
    Σχόλιο από αβγδ, 31-5-09  
    δεν εχω λογια η κοκκινη κα τα πλη κτι κη
    #
    Σχόλιο από xaroula, 2-6-09  
    χαρα μου που σου αρεσε.Ευχαριστω για τα πιρουνακια :))
    #
    Σχόλιο από Ρηνιώ, 2-6-09  
    Καλέ, πάει ένας χρόνος από τότε που βρήκα και έφτιαξα τη συνταγή σου κι ακόμα να βαθμολογήσω! Απαράδεκτη! Λοιπόν πέντε από μενα για την κόκκινη σάλτσα σου που την έφτιαχνα πέρσι το καλοκαίρι συχνά! Την άσπρη δεν την έχω φτιάξει ακόμα, αλλά είναι η εποχή της πιστεύω! Θα τη φτιάξω και...του χρόνου, όπως συνηθίζω,χιχι, θα σου πω γνώμη και γι'αυτήν!
    #
    Σχόλιο από xaroula, 2-6-09  
    αχαχαχαχαχαχα Ρηνιω ενα χρονο τωρα μου ειχες φαει τα πιρουνακια μου???ντροπη!!:)
    Αντε ,δοκιμασε και την ασπρη και γυρω στις 1-2/6/10 μου λες αχαχαχαχα
    #
    Σχόλιο από Ginger, 17-6-09  
    Πολύ ευχάριστη έκπληξη η κόκκινη σάλτσα, γιατί ομολογώ ότι δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο! Την συνδύασα με μακαρόνια ολικής άλεσης και τριμμένη μυζήθρα κι η γεύση ήταν πολύ μεσογειακή, καλοκαιρινή και ελαφριά!
    #
    Σχόλιο από xaroula, 17-6-09  
    χαιρομαι καμαρι μου που σου αρεσε!ευχαριστω για τα πιρουνακια :)
    #
    Σχόλιο από vasovolos, 22-6-09  
    Χαρούλα μου πολύ έξυπνες οι σάλτσες σου.
    Εφτιαξα την κόκκινη καιτρελάθηκα
    Εγώ δέν τα βάζω στο μούλτι.
    Κόβω σε κυβάκια τη ντομάτα και τα υπόλοιπα υλικά κια τα ανακατεύω με τα μακαρόνια.
    Είναι πολύ δροσερή και νόστιμη.
    Μπράβο Χαρούλα.
    #
    Σχόλιο από xaroula, 23-6-09  
    Νααααα που εμφανιστηκε τελικα το μηνυμα :)
    vasovolos χαιρομαι που βρηκες την σαλτσα και νοστιμη και εξυπνη!!χεχεχε,νομιζω οτι και ετσι οπως λες θα ειναι ωραια απλα εγω την κανω στο μουλτι για να δενουν οι γευσεις και οσο μενει τοσο πιο νοστιμη γινεται :)
    ευχαριστω για τα πιρουνακια!!
    #
    Σχόλιο από souel, 11-8-09  
    Είναι υπέροχες και οι δύο! Εννοείται ότι θα τις τσακίσω!!! Να είσαι πάντα καλά!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

    10 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από PYLH, 18-5-09  
    Αν και η κόκκινη που έφτιαξα πριν από λίγο ήταν σκέτη αποτυχία,βάζω 5 πηρουνάκια γιατί φταίω εγώ που δεν έγινε καλή.
    Βοήθειααα λοιπόν γιατί έγινε απίστευτα πικρήηηη χαχαχα΅.Είχα ντομάτα στην κατάψυξη,την ξεπάγωσα,έβαλα κρεμμύδι,μπόλικο σκόρδο,λάδι,αλάτι και πολύυυυ ρίγανη και βασιλικό.Και μετά πολύυυυυ ζάχαρη αλλά δεν ξεπίκριζε με τίποτε.Τι να κάνω τώρα? ΒΟΗΘΕΙΑ!
    Μήπως να την βράσω και να προσθέσω και συμπυκνωμένο χυμό ντομάτα?Λέτε να φτιάξει? Ή είναι καλύτερα να την πετάξω?
    #
    Σχόλιο από xaroula, 18-5-09  
    η αληθεια ειναι οτι φταιει η ριγανη,τωρα η συμπληρωνεις ντοματα να ισοροπησει η γευση η αν δεν τρωγεται με τιποτα καλυτερα να την πεταξεις..
    #
    Σχόλιο από PYLH, 18-5-09  
    Σ'ευχαριστώ καλή μου.'Ηδη πρόσθεσα συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας γιατί δεν είχα πολλές φρέσκες καιτην έβρασα λίγο.Πικρίζει λίγο ακόμα αλλά πιστεύω ότι για να φτιάξω πίτσα είναι καλή.
    Θα δοκιμάσω άμεσα και την άσπρη και θα σας πω το αποτέλεσμα.
    #
    Σχόλιο από Βαγγος 13, 22-5-09  
    να κανω μια ερωτηση; στην ασπρη σαλτσα μπορουμε να βαλουμε λιγα μανιταρια;
    #
    Σχόλιο από xaroula, 22-5-09  
    κοιτα ..δεν το εχω δοκιμασει να πω την αληθεια,ισως του πηγαινει αλλα μηπως θα πρεπει να σωταριστουν λιγο γιατι θα βγαλουν νερο?? ισως και οχι,ισως αν βαλεις λιγοτερο γαλα ..αν το δοκιμασεις πες μας! :)
    #
    Σχόλιο από κεανίτα, 22-6-10  
    Στην άσπρη γίνεται να βάλω σκόρδο σε σκόνη; Κι αν ναι, πόσο;
    #
    Σχόλιο από xaroula, 22-6-10  
    σας ευχαριστω πολυ για τα πιρουνακια,χαιρομαι που σας αρεσουν οι σαλτσουλες! :)
    κεανίτα και βεβαια μπορεις να χρησιμοποιησεις σκονη σκορδο αλλα για την ποσοτητα δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ξερω τις γευσεις σας ,βαλε λιγο αν θες και δοκιμασε τη πρωτα πριν συμπληρωσεις και παλι..ετσι θα την φερεις στα γουστα σου :)
    #
    Σχόλιο από κεανίτα, 22-6-10  
    Ευχαριστώ πολύ!
    #
    Σχόλιο από dimitrakimaraki, 25-7-11  
    teleia...omos ego pou eimai pl ths asphs saltsas...ua ebene mazi kai krema galaktos,h ua ginotame plz mpoykotikh?
    #
    Σχόλιο από mafia_cookbook, 26-7-12  
    η κοκκινη σαλτσα ειναι μια Θεα.^)^Την εχω στο ψυγειο τωρα,οσο νυχτωνει η σαλτσουλα μου παγωνει :)

    4 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από christina.f, 25-6-08  
    Έκανα την κόκκινη σάλτσα και πρόσθεσα και ζαμπόν σε κυβάκια. Δεν χτύπησα όλα τα υλικά στο multi, μονο τις ντομάτες. Ανακάτεψα όλα τα υλικά με τα μακαρόνια και τα άφησα στο ψυγείο να κρυωσουν. Έγινε ένα υπέροχο καλοκαιρινό πιάτο!!! Το τίμησα 2 μέρες με ταπεράκι στη δουλεια!!!Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα σε όσους παίρνουν ταπεράκι στη δουλεια!
    #
    Σχόλιο από PYLH, 22-5-09  
    Τελικά αυτή η απουχημένη θεόπικρη κόκκινη σάλτσα που έφτιαξα έγινε τέλειααα σάλτσα για πίτσα.Πρόσθεσα pummaro και την έβρασα για 5-10 λεπτά.Έφτιαξα τις πιτες για σουβλάκια της mama,έβαλα λίγη σάλτσα από πάνω,1 φέτα τυρί τοστ,1 φέτα γαλοπούλα βραστή και λίγο κεφαλοτύρι τριμμένο από πάνω,Έψησα για λίγο στον φούρνο κι έγιναν απίστευτες.Πληροφοριακά λοιπόν,αν την βράσουμε και τσιμπήσουμε λιγάκι τα μυρωδικά,όχι πολύ όπως εγώ χαχαχα,γίνεται θαυμάσια! 5 πηρουνάκια έτσι κι αλλιώς!
    #
    Σχόλιο από Fibs-Fini, 29-2-12  
    πιστέυω ότι αν κάποιος είναι αυστηρά χορτοφαγικός μπορεί το γάλα να το αντικαταστήσει με γάλα σόγιας ή όχι?
    #
    Σχόλιο από angelikisalonikia, 29-3-12  
    Fibs-Fini ΛΟΓΩ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΣΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΕΣΥ

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Ιδέες για νηστίσιμο πρωινό
    Ένα από τα θέματα που απασχολούν πολλούς στην δ...
    Λαχανικά: πότε είναι η εποχή τους;
    Μπορεί να βρίσκουμε όλα τα λαχανικά πλέον όλες ...
    Βιταμίνες Α' μέρος
    Οι βιταμίνες είναι μη θερμιδικές ουσίες, ο...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...
    Καταψύχω λαχανικά
    Μπορείτε να αγοράσετε φρέσκα λαχανικά, να τα βάλε...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 4 αγαπημένων συνταγών, του/της gia_14
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 253 αγαπημένων συνταγών, του/της marthaki18
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 139 αγαπημένων συνταγών, του/της velina
    Κυρίως
    Ένα βιβλίο 21 αγαπημένων συνταγών, του/της pyrialas
    Συνταγές που θα ήθελα να δοκιμάσω
    Ένα βιβλίο 59 αγαπημένων συνταγών, του/της monbebe