Anthie Christodoulou
Anthie Christodoulou @cook_8514570
,Cyprus

Μία σαλάτα με συνδυασμό γεύσεων την οποία φτιάχνω για να συνοδέψω τα αγαπημένα μου sushi... Μπορεί βεβαίως να καταναλωθεί και ως ολοκληρωμένο γεύμα καθώς περιέχει και πρωτείνη (crab sticks) και υδατάνθρακες (καλαμπόκι)... Το ντρέσινγκ μπορείτε να το διαφοροποιήσετε εσείς ανάλογα με τα γούστα σας... διάφορες εναλλακτικές επιλογές είναι ντρέσινγκ με μουστάρδα-μέλι-ελαιόλαδο και βαλσάμικο, σόγια σως-μέλι-ελαιόλαδο ή ακόμη και μόνο βαλσάμικο!!! Δοκιμάστε την, είναι απίθανη!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
1-2 άτομα
  1. 2 ποτήρια μικρή ρόκα
  2. 1 μαρούλι ρόσσο ή σγουρό
  3. 1/4-1/2 αβοκάντο σε φέτες
  4. 1/4 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
  5. 1/4 κίτρινη πιπεριά σε λωρίδες
  6. 8-10 ντοματίνια κομμένα σε τέταρτα
  7. 6 στικς καβουρόψιχας (crab sticks)
  8. 1/2 ποτήρι βρασμένο καλαμπόκι
  9. Για το ντρέσινγκ
  10. 1 κ.σ. μέλι
  11. 2 κ.σ μουστάρδα ντιζόν
  12. 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
  13. 1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μπολ βάλτε όλα τα υλικά της σαλάτας εκτός από το αβοκάντο.

  2. 2

    Προσθέστε τα στικς καβουρόψιχας σε λωρίδες ή αν επιθυμείτε σε κυβάκια κομμένα. Προσθέστε επίσης το καλαμπόκι.

  3. 3

    Ετοιμάστε το ντρέσινγκ και τοποθετήστε το για 1/2 ώρα στο ψυγείο να παγώσει.

  4. 4

    Βάλτε το ντρέσινγκ στη σαλάτα λίγα λεπτά πριν σερβίρετε και ανακατέψτε καλά.

  5. 5

    Τέλος, απλώστε από πάνω τις φέτες από το αβοκάντο!!!

Αντιδράσεις

Από

Anthie Christodoulou
στις
,Cyprus