Αβγά μαγειρεμένα σε λιωμένη φέτα
Κάτι απλό, εύκολο και γρήγορο.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε ενα τηγάνι το λάδι.
-
2
Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το θυμάρι.
-
3
Θρυματίζουμε την φέτα και την προσθέτουμε στο τηγάνι και μαγειρεύουμε μέχρι να λιώσει.
-
4
Μόλις λιώσει την βάζουμε σε ενα πήλινο σκεύος και αμέσως σπάμε απο πάνω τα δύο αβγά.
-
5
Προσθέτουμε το πιπέρι και ψήνουμε στον φούρνο σε δυνατή φωτιά ώσπου να γίνουν τα αβγά.
Σχόλια (4)