κύρια φωτογραφία συνταγής Αβγά μαγειρεμένα σε λιωμένη φέτα
mariaaa013
mariaaa013 @cook_8481803

Κάτι απλό, εύκολο και γρήγορο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1 άτομο
  1. 200 γρ. φέτα
  2. 1 κ.γ. ελαιόλαδο
  3. Λίγο θυμάρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε σε ενα τηγάνι το λάδι.

  2. 2

    Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το θυμάρι.

  3. 3

    Θρυματίζουμε την φέτα και την προσθέτουμε στο τηγάνι και μαγειρεύουμε μέχρι να λιώσει.

  4. 4

    Μόλις λιώσει την βάζουμε σε ενα πήλινο σκεύος και αμέσως σπάμε απο πάνω τα δύο αβγά.

  5. 5

    Προσθέτουμε το πιπέρι και ψήνουμε στον φούρνο σε δυνατή φωτιά ώσπου να γίνουν τα αβγά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

Σουλτάνα
Σουλτάνα @cook_8463724
Εγω τα βγαζω για μεζε το πασχα και βαζω πιπερι μαυρο απο πανω ειναι πολυ νοστιμα\r\n

Από

mariaaa013
mariaaa013 @cook_8481803
στις