Αφράτα μπιφτεκάκια στο τηγάνι
Τα μπιφτέκια τις μαμάς μου μοιάζουν πολυ με κεφτεδάκια απλά είναι μεγάλα)
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή την πήρα απο το site μου http//agapimenesgeuseis.blogspot.com/
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ρίχνουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά.
-
2
Βάζουμε τον κιμά μας στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
-
3
Πλάθουμε τα μπιφτεκάκια περίπου στο μέγεθος τις παλάμης μας και τα περνάμε από τη φρυγανιά.
-
4
Στην συνεχεία τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα σκούρο καφέ χρώμα (μην το φοβηθείτε άμα μαυρίσουν λιγάκι δεν θα έχουν καεί)
Σχόλια