Αφράτη πίτα από χυλό
Πίτα από χυλό που μπορούμε να προσθέσουμε ό,τι υλικά θέλουμε και η οποία φουσκώνει σαν ομελέτα φούρνου!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα υλικά πιθανότατα θα βουλιάζουν ελαφρά μέσα στην ζύμη αλλά δεν πειράζει.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προσθέτουμε όλα τα υλικά της ζύμης και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένας σφιχτός χυλός!
-
2
Βάζουμε λίγο λάδι στο ταψί και ρίχνουμε τον χυλό τον οποίο απλώνουμε με ένα κουτάλι.
-
3
Προσθέτουμε την κέτσαπ. Εδώ θέλει προσοχή γιατί η κέτσαπ ενσωματώνεται με τον χυλό άρα θα πρέπει να φαίνεται οπτικά ή σαν γραμμές ή σαν ζικ ζακ!
-
4
Από πάνω προσθέτουμε με την σειρά το μπέικον, το λουκάνικο, τη φέτα, τις ντομάτες κομμένες σε φέτες και από πάνω το τριμμένο τυρί. Αν θέλουμε προσθέτουμε και ρίγανη.
-
5
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30' περίπου!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια