κύρια φωτογραφία συνταγής Αφράτο γιαουρτοκέικ
Pinakidou Maria
Pinakidou Maria @cook_09071972
Αλεξανδρούπολη

Ότι και να πεις είναι λίγο.... απλά φανταστικό!!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

56 Minutes
  1. 250 γρ. μαργαρίνη
  2. 1 1/2 κούπα ζάχαρη
  3. 2 γιαουρτάκια στραγγιστά
  4. 500 γρ.φαρίνα
  5. 1/2 κούπα γάλα
  6. 1 βανίλια
  7. 1 σακουλάκι τρούφα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάω τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει.

  2. 2

    Προσθέτω ένα-ένα τα αβγά και ύστερα τα γιαουρτάκια.

  3. 3

    Κατόπιν, ρίχνω σιγά-σιγά τη φαρίνα με τη βανίλια εναλλάξ με το γάλα και στο τέλος προσθέτω την τρούφα.

  4. 4

    Βάζω σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.

Αντιδράσεις

Σχόλια (114)

Anas
Anas @cook_8457744
φανταζει πολυ ωραιο...το γιαουρτακι το κανει αφρατο??

Από

Pinakidou Maria
Pinakidou Maria @cook_09071972
στις
Αλεξανδρούπολη