Αφράτο κέικ λεμονιού 2
Ένα πολύ μυρωδάτο κέικ για όσους λατρεύουν τα αρώματα των εσπεριδοειδών.
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή την βρήκα σε ένα blog αλλά δεν θυμάμαι ποιο ήταν.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.
-
2
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά, συνεχίζουμε λίγο το χτύπημα.
-
3
Προσθέτουμε το ξύσμα, τις βανίλιες και το χυμό.
-
4
Επειτα το αλεύρι με το μπέικιν εναλλαξ με το γάλα.
-
5
Βαζουμε σε αλευρωμένη και βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε για 1 ώρα στους175 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.
Σχόλια