Αφράτο κρεμμυδόψωμο
Για τους λάτρεις του κρεμμυδιού! Αξίζει να το δοκιμάσετε!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή για τη ζύμη τη βρήκα στο βιβλίο συνταγών του αρτοπαρασκευαστή μου. Εάν έχεται αρτοπαρασκευαστή καλό θα ήταν να κανετέ εκεί τη ζύμη σας. Θά έχει σίγουρη επιτυχία.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ξεκινάμε με τη ζύμη μας. Σε μια λεκάνη τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί και τα ζυμώνουμε.
-
2
Την αφήνουμε μισή ώρα να φουσκώσει.
-
3
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο.
-
4
Κόβουμε τα κρεμμυδια σε λεπτές φέτες. Ρίχνουμε στο τηγάνι τα κρεμμύδια, το αλάτι και το πιπέρι. Όταν έχουν μαραθεί αρκετά προσθέτουμε και τη ζάχαρη.
-
5
Ανοίγουμε τη ζύμη μας σε ένα μεγάλο φύλο και αδειάζουμε τα κρεμμύδια.
-
6
Κλείνουμε το κρεμμυδόψωμο μας όπως τα καλτσόνε.
-
7
Το βάζουμε σε λαδωμένο ταψάκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30' ως 1 ώρα.
Σχόλια (7)