Αγγούρια γεμιστά με τυρί
Πρωτότυπο,εύκολο και νόστιμο ορεκτικό!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλό είναι να μείνουν στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να σερβιριστεί το ορεκτικό μας δροσερό!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε πολύ καλά τα αγγουράκια, τα κόβουμε καθένα σε τρία κομμάτια και αφαιρούμε λίγη από τη φλούδα τους ελαφρά, προσεχτικά.
-
2
Με το ειδικό κουτάλι που αφαιρούμε την ψύχα από τα κολοκυθάκια αφαιρούμε λίγη ψύχα από τα αγγουράκια με προσοχή να μην τρυπήσουμε τον πάτο τους.
-
3
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το τυρί και τον μαϊντανό, τα κάνουμε σαν πουρέ με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε τη ρίγανη, αλατοπιπερώνουμε με προσοχή και με ένα μικρό κουταλάκι γεμίζουμε τα αγουράκια μας.
-
4
Βάζουμε σε πιατέλα όρθια,τα περιχύνουμε με λάδι, πασπαλίζουμε με κύμινο και σερβίρουμε.
Σχόλια (6)