κύρια φωτογραφία συνταγής Αγκινάρες στη σχάρα με μαγιονέζα άνηθου

Αγκινάρες στη σχάρα με μαγιονέζα άνηθου

Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 άτομα
  1. 1 κιλο φρεσκιες αγκιναρες
  2. 2-3 κ.σ. λαδι
  3. Για τη μαγιονεζα ανηθου
  4. 2 κ.σ. γιαουρτι στραγγιστο
  5. 4 κ.σ. ανηθο ψιλοκομμενο
  6. 3 κ.σ. μαγιονεζα
  7. 2 λαιμ (μοσχολεμονα)
  8. αλατι
  9. πιπερι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλενουμε τις αγκιναρες, τις καθαριζουμε και τις περναμε με λεμονι μια μια για να μη μαυρισουν.

  2. 2

    Τις κοβουμε σε φετες, τις αλατιζουμε, τις λαδωνουμε και τις ψηνουμε στη σχαρα του φουρνου.

  3. 3

    Βαζουμε στο μπλεντερ το γιαουρτι και τον ανηθο και τα χτυπαμε εως οτου γινουν ενα ομοιογενες μειγμα.

  4. 4

    Ριχνουμε σε ενα μπολ το μειγμα του ανηθου,τη μαγιονεζα, το ξυσμα απο το 1 λαιμ, αλατι και φρεσκοτριμενο πιπερι και ανακατευουμε καλα.

  5. 5

    Σερβιρουμε τις ψητες αγκιναρες με φετουλες λαιμ και τη μαγιονεζα ανηθου.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

gagauzo
gagauzo @cook_8491928
exo vali ke skordaki,itan apifano oli fili ksetrelafikane.evxaristo para poli! apsoga!

Από

sweeney
sweeney @cook_8450967
στις
,Ελλάδα