κύρια φωτογραφία συνταγής Αγκιναροσαλάτα
annakonda
annakonda @cook_8449177
,

Μια εύκολη συνταγή που πρωτοδοκίμασα σε Ναύπλιο - Άργος και περίχωρα και τη βελτίωσα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, οι αγγινάρες είναι ωμές. Το κέτσαπ μην το φοβηθείτε, θέλει αρκετό για να φανεί η γεύση του. Μην το δοκιμάσετε με λεμόνι αντί για ξύδι, την έχω πατήσει. Φτιάξτε πάντα περισσότερη γιατί τρώγεται μετά μανίας!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 αγγινάρες
  2. φρέσκο κρεμμυδάκι
  3. αρκετό άνιθο
  4. λάδι
  5. ξύδι
  6. κέτσαπ
  7. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε τις αγγινάρες και τις ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κυβάκια.

  2. 2

    Προσθάτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και τον άνιθο.

  3. 3

    Αλατίζουμε και ρίχνουμε αρκετό λαδάκι. Τα λαχανικά θα το απορροφήσουν και η σαλάτα μας θα φαίνεται στεγνή, ενώ θα είναι πολύ ζουμερή.

  4. 4

    Προσθέτουμε λίγο ξύδι και μπόλικο κέτσαπ.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (12)

Στέφη
Στέφη @cook_8450465
Όταν λες καθαρίζουμε εννοείς κρατάμε μόνο την βάση της αγκινάρας ή καθαρίζουμε έτσι ώστε να κρατήσουμε και από τα φυλλαράκια της;

Από

annakonda
annakonda @cook_8449177
στις
,