Αγκιναροσαλάτα
Μια εύκολη συνταγή που πρωτοδοκίμασα σε Ναύπλιο - Άργος και περίχωρα και τη βελτίωσα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, οι αγγινάρες είναι ωμές. Το κέτσαπ μην το φοβηθείτε, θέλει αρκετό για να φανεί η γεύση του. Μην το δοκιμάσετε με λεμόνι αντί για ξύδι, την έχω πατήσει. Φτιάξτε πάντα περισσότερη γιατί τρώγεται μετά μανίας!
Υλικά
-
2 αγγινάρες
-
φρέσκο κρεμμυδάκι
-
αρκετό άνιθο
-
λάδι
-
ξύδι
-
κέτσαπ
-
αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τις αγγινάρες και τις ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κυβάκια.
-
2
Προσθάτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και τον άνιθο.
-
3
Αλατίζουμε και ρίχνουμε αρκετό λαδάκι. Τα λαχανικά θα το απορροφήσουν και η σαλάτα μας θα φαίνεται στεγνή, ενώ θα είναι πολύ ζουμερή.
-
4
Προσθέτουμε λίγο ξύδι και μπόλικο κέτσαπ.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (12)