Αγριογούρουνο τηγανητό
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν το κρέας μας φαίνεται στεγνό φτιάχνουμε μια σως από λεμονί λαδί και μουστάρδα και περιχύνουμε το κρέας.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τοποθετούμε το αγριογούρουνο σ' ένα δοχείο με το κρασί, το ξύδι, το κομμένο κρεμμύδι, το κομμένο καρότο, την κομμένη πιπέρια και το δαφνόφυλλο και μαρινάρουμε για περίπου 12 ώρες.
-
2
Στη συνεχεία τεμαχίζουμε με το μεγάλο μαχαίρι της κουζίνας το κρέας μέχρι να δημιουργήσουμε μικρές και λεπτές φέτες.
-
3
Τέλος αλατοπιπερωνουμε και τηγανίζουμε ώσπου το φαγητό μας να ροδίσει.
-
4
Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες και πράσινη σαλάτα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)