Αγριόρυζο με μαριναρισμένο τόφου
Ρυζάκι όμορφα συνδιασμένο με τόφου, που έχει μαριναριστεί σε ευωδιαστά υλικά!
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν ξεχνάμε να γυρίσουμε τα κυβάκια του τόφου με την ψημμένη πλευρά προς τα κάτω, ώστε να ψηθεί συμμετρικά!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Μαρινάρουμε το τόφου ως εξήςαρχικά το πιέζουμε σε χαρτί κουζίνας να βγάλει τα υγρά του, έπειτα κόβουμε κάθε κομμάτι σε συμμετρικά κυβάκια. Τα τοποθετούμε σε μπολ. Κρατάμε στην άκρη. Σε κούπα ανακατεύουμε τη σόγια σως, το ελαιόλαδο, το νερό, τη μουστάρδα και τα μπαχαρικά. Περιχύνουμε το τόφου. Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για τουλάχιστον 30'.
-
2
Τοποθετούμε το μαριναρισμένο τόφου σε ταψάκι μαζί με τη μαρινάδα του.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς στον αέρα, μέχρι να πιεί τα υγρά του.Παράλληλα βράζουμε το ρύζι με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας, στραγγίζουμε και το τοποθετούμε στην κατσαρόλα με τη μαργαρίνη.Ανακατεύουμε να πάει παντού.Ρίχνουμε στο ρυζάκι το ψημμένο τόφου και έτοιμο το φαγάκι μας!Καλή όρεξη!
Σχόλια (2)
Ευχαριστώ πολύ για την συνταγή θα την ξαναφτίαξω σίγουρα!! :)