κύρια φωτογραφία συνταγής Αυγά γεμιστά με τόνο

Αυγά γεμιστά με τόνο

130 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
mitsaki
mitsaki @cook_8452373

Ενα πολύ νόστιμο και εμφανίσιμο ορεκτικό για τραπέζι ή μπουφέ...

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν βάλετε τόνο σε νερό τότε θα προσθέσετε εσείς στο μίγμα λίγο ελαιόλαδο. Καλή επιτυχία!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

12 κομμάτια
  1. 6 αυγά βρασμένα και καθαρισμένα
  2. 100 γρ. τόνος σε ελαιόλαδο
  3. 50 γρ. αγγουράκι ψιλοκομμένο
  4. 2 κουταλιές σούπας ξίδι
  5. 3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
  6. αλάτι, πιπέρι
  7. ελιές σε φετούλες

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τα βρασμένα αυγά στη μέση κατά μήκος.Βγάζουμε τους κρόκους προσεκτικά και τους λιώνουμε με ένα πιρούνι.

  2. 2

    Ανακατεύουμε τον τόνο με το λάδι του, τους κρόκους και όλα τα υπόλοιπα υλικά ώστε να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.

  3. 3

    Γεμίζουμε με το μίγμα τα βρασμένα ασπράδια.

  4. 4

    Στρώνουμε σε πιατέλα φύλλα σαλάτας ή μαρουλόφυλλα και τοποθετούμε πάνω τα αυγά μας.

  5. 5

    Βάζουμε πάνω σε κάθε αυγό μία φετούλα από ελιά (μπορείτε να βάλετε και γεμιστές πράσινες).

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

mitsaki
mitsaki @cook_8452373
στις