Αυγά μάτια
Τι πιο ωραίο, γευστικό και γρήγορο φαγητό, όταν δεν ξέρεις τι να μαγειρέψεις.
Recipe by glikoula
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε λάδι ή βούτυρο στο τηγάνι να κάψει.
-
2
Σπάμε τα αυγά σε ένα πιάτο για να δούμε αν είναι φρέσκα.
-
3
Αν ο κρόκος του αυγού σπάσει, καλύτερα μην το φάτε. Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι, χαμηλώνουμε και λίγο την φωτιά για το λάδι πιτσιλάει και τηγανίζουμε τα αυγά μας.
-
4
Με ένα κουτάλι ρίχνουμε κουταλιές από το λάδι στον κρόκο να ψηθεί λίγο και αυτός.
-
5
Σερβίρουμε, ρίχνουμε αλατάκι, πιπεράκι ή ότι άλλο μας αρέσει.
Σχόλια (22)