Αυγοφέτες

Bαθμολογία: 4.7077
       
 
65 ψήφοι
Lilia, 22.09.07

Περιγραφή

Εύκολο, γρήγορο και αγνό πρωινό ή απογευματινό για τα παιδιά (και όχι μόνο).

Αυγοφέτες
photo: Aleksandra

Συνταγή από:

Lilia

3 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • Μπαγιάτικο ψωμί κομμένο σε φέτες
  • 2-3 αυγά
  • γάλα
  • ζάχαρη
  • λάδι για το τηγάνισμα
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά
Μέθοδος: Τηγανιού
Διατροφή: Χορτοφαγική
Περιέχει: Αβγά , Γάλα
Σερβίρει: 4-5 άτομα
Κόστος:
(2 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(2 ψήφοι)
Προετοιμασία: 5' (1 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 10' (1 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Κόβουμε το ψωμί σε φέτες όχι πολύ χοντρές.
  2. Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί.
  3. Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά με λίγο γάλα.
  4. Βουτάμε τις φέτες του ψωμιού μέσα στο μίγμα του αυγού να βραχούν καλα και βάζουμε να τηγανιστούν.
  5. Γυρίζουμε τις αυγοφέτες και από τις δυο μεριές μέχρι να ροδίσουν.
  6. Σερβίρουμε ζεστές πασπαλισμένες με ζάχαρη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε ξεροψημένες αυγοφέτες, μην τις αφήσετε να μουλιάσουν μέσα στο μίγμα του αυγού.

Αν τις κάνετε αλμυρές, παραλείψτε τη ζάχαρη και συνοδέψτε με τυρί (πχ φέτα).

Σχετικές συνταγές

Mπακλαβάς... γαλλικό τοστ Mπακλαβάς... γαλλικό τοστ
4.6
       
       
(5)
Ψωμί με ζάχαρη Ψωμί με ζάχαρη
4.9804
       
       
(51)
Το γαλλικό τοστ Το γαλλικό τοστ
4.8333
       
       
(6)
Μαρμελαδένια Λιχουδιά Μαρμελαδένια Λιχουδιά
5
       
       
(1)
Γρήγορη αυγόπιτα Γρήγορη αυγόπιτα
4
       
       
(4)
Αυγόψωμο Αυγόψωμο
4.9091
       
       
(11)
French toast για πρωινό French toast για πρωινό
4.6364
       
       
(11)

    77 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από cesilia, 18-1-07  
    Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολύ λεπτές φέτες ψωμιού και να σερβίρουμε τις αυγόφετες με παγωτό βανίλια και μαρμελάδα φράουλα . Τα πιτσιρίκια τρελαίνονται ειδικά το καλοκαίρι
    #
    Σχόλιο από mk15482, 18-11-07  
    Τα βράδια των φοιτητικών μας χρονων περασαν με αυγοφέτες !!! Απίστευτα ευκολες για αρχαριους!!
    #
    Σχόλιο από ASTERI, 19-11-07  
    Πω..πω... τι μου θύμισες. όταν είμαστε πιτσιρίκια τις τσακίζαμε :))
    #
    Σχόλιο από johnaras, 19-11-07  
    πολύ καλή!τη δοκίμασα και έμεινα ικανοποιημένος!
    #
    Σχόλιο από konstantina, 9-7-08  
    απλα θεικη συνταγη..
    #
    Σχόλιο από Λίζα, 9-7-08  
    Εμείς από πάνω βάζουμε μέλι κανέλλα και τριμμένο καρύδι!!!Μαγεία!!!! Γίνονται και με ζάχαρη άχνη και σιρόπι παγωτού και έχουν ιδαίτερη γεύση νόστιμη πολύ αλλά σε λιγώνουν.
    #
    Σχόλιο από Στέφη, 9-7-08  
    Χτύπα τα αυγά και πρόσθεσε γάλα ζαχαρούχο!!! Τριμμένο καρύδι με μέλι,ή και σκέτη!
    Μια μικρή παραλλαγή της κλασικής παλιάς παραδοσιακής συνταγής.
    Ολοι μεγαλώσαμε με μια αυγοφετα στο χερι για κολατσό!
    #
    Σχόλιο από evdoba, 10-7-08  
    Υγειϊνό κολατσιό γρήγορο! μπράβο.
    Μπορουμε να κάνουμε και το εξής.
    •Να τρίψουμε λίγη φέτα μέσα στο αυγό. Το τυρί κολλάει μια χαρά πανω στη φέτα.
    •επίσης αν θέλουμε να είναι πιο πλούσιο σε σίδηρο Fe μπορούμε να τις κάνουμε χτυπώντας μόνο με κρόκους χωρίς τυρί και είναι εξίσου νόστιμότατες!
    #
    Σχόλιο από sweeney, 15-9-08  
    ειναι φοβερο κολατσιο!!!μπορουμε να της κανουμε αλμυρες κιολας βαζωντας τυρι ενταμ ή γκουντα και ζαμπον ή μπεικον..
    #
    Σχόλιο από Gatita, 24-10-08  
    μου είχαν πει ότι όταν είναι να φτιάξω γλυκές αυγόφετες να βάζω λίγο αλάτι όταν χτυπάω τα αυγά με το γάλα κ όταν είναι για αλμυρές λίγη ζάχααρη. Πόσα αυγά βάζεις εσύ?
    #
    Σχόλιο από PETROULIO, 4-11-08  
    Το γλυκό των παιδικών μου χρόνων! Και όλα αυτά τα ωραία γίνονται και πάνω σε ψωμί του τοστ. Αν καμιά φορά δεν έχετε ψωμί από τον φούρνο...
    #
    Σχόλιο από ILIOS, 20-11-08  
    ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ, ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ......
    ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ...
    #
    Σχόλιο από mitsaki, 20-11-08  
    H γνωστή γεύση της παιδικής μας ηλικίας...
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 20-11-08  
    όταν γίνουν της βάζω σε πιάτο με χαρτί κουζίνας και από πάνω αυγοφετες πάλι χαρτί αυγοφετες,χαρτί και παει λέγοντας.
    κάποιες τις πασπαλίζω με ζάχαρη, σαν λουκουμά, και κάποιες με ζαμπόν κασέρι.
    αν και εγώ τις τρώω όπως και να είναι και σκέτες και κρύες
    #
    Σχόλιο από vallka, 31-1-09  
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΨΩΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
    #
    Σχόλιο από Τουλα, 15-2-09  
    εχω παιδικες αναμνησεις μ'αυτες τις αυγοφετες.τις κρατουσε για κολατσιο μια συμμαθητρια μου και πολλες φορες τις μοιραζομασταν με το δικο μου .τωρα πια τις φτιαχνω για τα παιδια μου τα οποια τρελενονται ,ακομη και ο 19χρονος γιος μου.tip: προσθεστε στο μιγμα του αυγου ελαχιστη κανελα.δινει μια γευση ξεχωριστη.
    #
    Σχόλιο από evaevaeva, 24-2-09  
    καλα να'ξερες τι μας θυμιζεις μ'αυτη τη συνταγη...... thanks!!!!!
    #
    Σχόλιο από kessy, 24-2-09  
    κλασικό κολατσιό στο σπίτι μας
    #
    Σχόλιο από agnes09, 26-2-09  
    ιδανικη συνταγη για φοιτητες!!!μπραβο!!
    #
    Σχόλιο από common, 31-3-09  
    Τι μου θύμισες τώρα... Αυτό το φαγητό είχε σβηστεί από τη μνήμη μου, τόσα πολλά χρόνια έχω να το φάω. Το κολατσιό των παιδικών μας χρόνων. Τις έφτιαξα τώρα και τις έφαγα με συγκίνηση, σκέτες, ούτε ζάχαρη ούτε τίποτα.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

    52 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από mk15482, 18-11-07  
    Τα βράδια των φοιτητικών μας χρονων περασαν με αυγοφέτες !!! Απίστευτα ευκολες για αρχαριους!!
    #
    Σχόλιο από ASTERI, 19-11-07  
    Πω..πω... τι μου θύμισες. όταν είμαστε πιτσιρίκια τις τσακίζαμε :))
    #
    Σχόλιο από johnaras, 19-11-07  
    πολύ καλή!τη δοκίμασα και έμεινα ικανοποιημένος!
    #
    Σχόλιο από konstantina, 9-7-08  
    απλα θεικη συνταγη..
    #
    Σχόλιο από ILIOS, 20-11-08  
    ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ, ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ......
    ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ...
    #
    Σχόλιο από mitsaki, 20-11-08  
    H γνωστή γεύση της παιδικής μας ηλικίας...
    #
    Σχόλιο από vallka, 31-1-09  
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΨΩΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
    #
    Σχόλιο από Τουλα, 15-2-09  
    εχω παιδικες αναμνησεις μ'αυτες τις αυγοφετες.τις κρατουσε για κολατσιο μια συμμαθητρια μου και πολλες φορες τις μοιραζομασταν με το δικο μου .τωρα πια τις φτιαχνω για τα παιδια μου τα οποια τρελενονται ,ακομη και ο 19χρονος γιος μου.tip: προσθεστε στο μιγμα του αυγου ελαχιστη κανελα.δινει μια γευση ξεχωριστη.
    #
    Σχόλιο από evaevaeva, 24-2-09  
    καλα να'ξερες τι μας θυμιζεις μ'αυτη τη συνταγη...... thanks!!!!!
    #
    Σχόλιο από kessy, 24-2-09  
    κλασικό κολατσιό στο σπίτι μας
    #
    Σχόλιο από agnes09, 26-2-09  
    ιδανικη συνταγη για φοιτητες!!!μπραβο!!
    #
    Σχόλιο από common, 31-3-09  
    Τι μου θύμισες τώρα... Αυτό το φαγητό είχε σβηστεί από τη μνήμη μου, τόσα πολλά χρόνια έχω να το φάω. Το κολατσιό των παιδικών μας χρόνων. Τις έφτιαξα τώρα και τις έφαγα με συγκίνηση, σκέτες, ούτε ζάχαρη ούτε τίποτα.
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 6-5-09  
    τις προαλλες ειχα τα ανιψια στο σπιτι μου. καναμε λοιπον αυγοφετες να φαμε και μου ζητησαν να τις αλοιψω με nutella. απλα πεντανοστιμες, τελειες!!!!!
    #
    Σχόλιο από ΕΛΕΝ, 1-6-09  
    Απλα τελεια!!!!!τι μου θυμισες τωρα..... μας τις εφτιαχνε η μαμα μου!!!και εγω την ειχα ξεχασει αλλα τωρα που τη θυμηθηκα θα την φτιαχνω σιγουρα αρκετα συχνα!! ευχαριστω για τις ωραιες αναμνησεις !!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από Aleksandra, 2-6-09  
    Πάντα χρήσιμη αυτή η συνταγή!
    #
    Σχόλιο από Stefanie, 2-6-09  
    #
    Σχόλιο από Tania, 31-8-09  
    Κλασικές αυγόφετες! Εμείς τις τρώγαμε με τυρί ή και σκέτες... Πρωι και απόγευμα, ζεστές ή κρύες.. Απλά πεντανόστιμες!
    #
    Σχόλιο από mpalou, 17-9-09  
    Κατενθουσιάστηκα και καταστράφηκα... υποτίθεται ότι τα έφτιαξα για τον πιτσιρίκο και τα έχω τσακίσει. Έφτιαξα κάποια με ένταμ και κάποια με μέλι και κανέλα... βέβαια τα δικά μου τα έφαγα με μέλι, κανέλα και ένταμ από πάνω... θα τα ρίξω στην εγκυμοσύνη κι όχι στη λαιμαργία μου ;)
    #
    Σχόλιο από antonia.te, 18-9-09  
    polu polu wraies
    #
    Σχόλιο από babystar, 19-1-10  
    Είχα να φάω χρόνια, από μικρό παιδί...Μόλις τις έφτιαξα, με τύλιξε η χαρακτηριστική μυρωδιά τους και ξύπνησαν αναμνήσεις παιδικές!Έφαγε η μικρή μου, φώναξα για να κεράσω και τα παιδιά της γειτόνισσας και ήταν ένα όμορφο απόγευμα!Ευχαριστούμε!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    8 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από Gatita, 24-10-08  
    μου είχαν πει ότι όταν είναι να φτιάξω γλυκές αυγόφετες να βάζω λίγο αλάτι όταν χτυπάω τα αυγά με το γάλα κ όταν είναι για αλμυρές λίγη ζάχααρη. Πόσα αυγά βάζεις εσύ?
    #
    Σχόλιο από Αντιγόνη, 13-7-09  
    Μπορώ, αντί για ψωμί, να βάλω φέτες από τσουρέκι?
    #
    Σχόλιο από polina2, 3-11-09  
    θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.καπιος ειπε πως γινονται κ με ζαχαρουχο αν το ανακατεψουμε με τα αυγα για να γινουν γλυκες.ποσο ζαχαρουχο να βαλω κ ποσα αυγα?
    #
    Σχόλιο από giannis_tkd, 15-2-12  
    τι λάδι χρησιμοποιησατε????
    #
    Σχόλιο από Vai, 22-3-12  
    Εβαλα ελαιολαδο στο τηγανι και αφου ηρθε σε θερμοκρασια τηγανισματος εριξα τις αυγοφετες.Τηανιζοντας τις καταλαβα οτι ρουφουν σιγα σιγα το λαδι.Ωσπου να τελειωσω το τηγανισμα το ηπιαν ολο!Αν δεν ειχα βαλει αγνο παρθενο ελαιολαδο σιγουρα δε θα τις τρωγαμε.Ευχαριστουμε.
    #
    Σχόλιο από demi.moore, 8-2-13  
    σε λαδοκολλα γινονται ?
    #
    Σχόλιο από KΡΙΣΤΑ, 8-2-13  
    Demi.moore, δεν γίνονται σε λαδόκολλα (στο φούρνο). Τηγανίζονται...
    #
    Σχόλιο από demi.moore, 8-2-13  
    για καποια πραγματα δεν υπαρχει ευκολος δρομος! χαχα thanks

    17 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από cesilia, 18-1-07  
    Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολύ λεπτές φέτες ψωμιού και να σερβίρουμε τις αυγόφετες με παγωτό βανίλια και μαρμελάδα φράουλα . Τα πιτσιρίκια τρελαίνονται ειδικά το καλοκαίρι
    #
    Σχόλιο από Λίζα, 9-7-08  
    Εμείς από πάνω βάζουμε μέλι κανέλλα και τριμμένο καρύδι!!!Μαγεία!!!! Γίνονται και με ζάχαρη άχνη και σιρόπι παγωτού και έχουν ιδαίτερη γεύση νόστιμη πολύ αλλά σε λιγώνουν.
    #
    Σχόλιο από Στέφη, 9-7-08  
    Χτύπα τα αυγά και πρόσθεσε γάλα ζαχαρούχο!!! Τριμμένο καρύδι με μέλι,ή και σκέτη!
    Μια μικρή παραλλαγή της κλασικής παλιάς παραδοσιακής συνταγής.
    Ολοι μεγαλώσαμε με μια αυγοφετα στο χερι για κολατσό!
    #
    Σχόλιο από evdoba, 10-7-08  
    Υγειϊνό κολατσιό γρήγορο! μπράβο.
    Μπορουμε να κάνουμε και το εξής.
    •Να τρίψουμε λίγη φέτα μέσα στο αυγό. Το τυρί κολλάει μια χαρά πανω στη φέτα.
    •επίσης αν θέλουμε να είναι πιο πλούσιο σε σίδηρο Fe μπορούμε να τις κάνουμε χτυπώντας μόνο με κρόκους χωρίς τυρί και είναι εξίσου νόστιμότατες!
    #
    Σχόλιο από sweeney, 15-9-08  
    ειναι φοβερο κολατσιο!!!μπορουμε να της κανουμε αλμυρες κιολας βαζωντας τυρι ενταμ ή γκουντα και ζαμπον ή μπεικον..
    #
    Σχόλιο από PETROULIO, 4-11-08  
    Το γλυκό των παιδικών μου χρόνων! Και όλα αυτά τα ωραία γίνονται και πάνω σε ψωμί του τοστ. Αν καμιά φορά δεν έχετε ψωμί από τον φούρνο...
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 20-11-08  
    όταν γίνουν της βάζω σε πιάτο με χαρτί κουζίνας και από πάνω αυγοφετες πάλι χαρτί αυγοφετες,χαρτί και παει λέγοντας.
    κάποιες τις πασπαλίζω με ζάχαρη, σαν λουκουμά, και κάποιες με ζαμπόν κασέρι.
    αν και εγώ τις τρώω όπως και να είναι και σκέτες και κρύες
    #
    Σχόλιο από AMALIASY, 6-5-09  
    ΤΕΛΕΙΑ...ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ?

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΣΙΡΟΠΙ (ΝΕΡΟ-ΖΑΧΑΡΗ-ΜΕΛΙ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΝΑ ΤΗΣ ΣΙΡΟΠΙΑΣΕΤΕ.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΜΕ "ΦΡΙΣΟΥΡΕΣ"
    #
    Σχόλιο από zouzouemma, 7-9-11  
    δεν ειναι τελειες? η μαμα μ τα εφτιαχνε αλμυρα(με αλατι δλδ) και πρωτα τα εβαζε σε γαλα να ρουφηξουν και πριν τα βαλει στο τηγανι τα εβαζε σε χτυπημενο αυγο! γλυκες δεν τισ εχω δοκιμασει ποτε.. την επομενη φορα 8α το κανω!
    #
    Σχόλιο από Σουλτάνα, 23-3-12  
    Εγω της φετες της βουταω πρωτα στο γαλα και υστερα στο αυγο της τηγανιζω με λαδι καλαμποκελαιο και της τρωμε συνηθως για πρωινο
    #
    Σχόλιο από tasa.x, 25-8-12  
    Με μελι και καρυδια ,με σκετη ζαχαρη, με μερεντα ή αλμυρες με ζαμπον και κασερι ή ακομη και σκετες.Οπως κι αν τις φας απλα τελειες και δεν πεταμε και το μπαγιατικο ψωμακι.
    #
    Σχόλιο από eri_87, 25-8-12  
    Παλιά καλή συνταγή! Πάντα επιτυχημένη κ με πολλές παραλλαγές.. Εγώ να προτείνω μια πιο υγιεινή κ ελαφριά εκδοχή που κάνω τελευταία.. Τις ψήνω σε αντικολλητικό τηγάνι σκουπίζοντας με ελάχιστο ελαιόλαδο κ ψήνω σε μέτρια φωτιά να ροδίσουν... Δοκιμάστε το!
    #
    Σχόλιο από ΣΟΚΟΤΡΕΛΑ, 2-10-12  
    Εγώ τις φτιάχνω με

    χλιαρό γάλα στο οποίο έχω προσθέσει λίγη ζάχαρη και έτσι το ξερό ψωμί τραβάει πάρα πολύ. Μετά είναι λίγο δύσκολο να μεταφερθεί ολη η φέτα ψωμιού και χρησιμοποιώ σπάτουλα. Σε άλλο πιάτο έχω χτυπήσει τα αυγά με ελάχιστο αλάτι και βουτάω τις φέτες εκεί. Ψήνω ελάχιστα (ώσπου να πάρει χρώμα το αυγό) σε τηγάνι με βιτάμ. Η εκτέλεση αυτή είναι απο φίλη Γαλλίδα σεφ.
    #
    Σχόλιο από july88, 8-11-12  
    5 πιρουνάκια για τις αγαπημένες αυγοσουπες(έτσι τις ξέρω εγω από τη μαμά μου που είναι από Ανδρο).
    Τις κάνω λίγο διαφορετικές δλδ πρώτα τις περνώ από το γάλα μετα απο το αυγό και μετα τις τηγανίζω. Η ουσία όμως είναι η ίδια γιατί πρόκειται για το ίδιο συναρπαστικό έδεσμα...
    #
    Σχόλιο από ΤΑΝΙΑ81, 7-2-13  
    Μου θύμησες τα παιδικά μου χρόνια,τώρα καμιά φορά τις κάνω κι εγώ στην μικρή μου!Απλά έχω χώρια το γάλα με το αυγό,οπότε βουτάω την φέτα πρώτα στο γάλα και μετά στο αυγό.
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 2-4-14  
    Αγαπημένο πρωινό. Παραλείπω τη ζάχαρη ώστε να μπορεί να τις φάει ο καθένας όπως θέλει (αλμυρές ή γλυκές). Έχω καλό αντικολλητικό τηγάνι και τις κάνω εκεί, χωρίς να βάζω καθόλου λάδι. Γίνονται τέλειες και ελαφριές!
    #
    Σχόλιο από Rena Srp, 7-6-14  
    Κλασσική συνταγή της γιαγιάς!
    εβαλα πανω ολόκληρα κομμάτια φρούτων (βερίκοκο κ φράουλα) και είναι όνειρο!
    5 πιρουνάκια!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...
    Τα αυγά στην κουζίνα μας
    Τελικά; Είναι το μέγεθος που μετράει ή είναι η ...
    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...
    Τα μυστικά του τηγανιού
    Το τηγάνισμα μπορεί να φαίνεται απλή δουλειά, ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 329 αγαπημένων συνταγών, του/της Loukia84
    αλμυρες λυχουδιες
    Ένα βιβλίο 58 αγαπημένων συνταγών, του/της toniadimitropoulou
    Ορεκτικά
    Ένα βιβλίο 27 αγαπημένων συνταγών, του/της mastixa
    Για βιαστικές ή... τεμπέλες!
    Ένα βιβλίο 30 αγαπημένων συνταγών, του/της nikouli
    Μικρά γλυκά κεράσματα (ατομικά-επιδόρπια)
    Ένα βιβλίο 106 αγαπημένων συνταγών, του/της tasa.x