Αυγόψωμο
Δεν ξέρω την επίσημη ονομασία, αλλά θα σας θυμίσει κάτι σίγουρα! Αγαπημένο για πρωινό από πολλούς...
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν περισσέψει αυγό, μπορείτε απλά να το τηγανίσετε σαν μινι-ομελέττα! Όταν βγάλετε τις φέτες απ'το τηγάνι καλύτερα να τις ακουμπήσετε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί για να τραβήξει τα πολλά λάδια! Θα το καταευχαριστηθείτε! Μιαμμ!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σπάω το αυγό σε πιάτο και το χτυπάω με το πηρούνι με λίγο νεράκι.
-
2
Κόβω τρεις φέτες ψωμί της αρεσκείας μου και τις "μουλιάζω" στο αυγό.
-
3
Τις τηγανίζω να πάρουν ελαφρύ χρωματάκι σε τηγάνι αντικολλητικό με λίγο καλαμποκέλαιο.
-
4
Σερβίρω με ζάχαρη.
Σχόλια (16)