κύρια φωτογραφία συνταγής Αλευρόπιτα
Glykeria
Glykeria @cook_8453317
,

Έυκολη και νόστιμη πίτα με λίγα υλικά και γρήγορη προετοιμασία.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να προσθέσετε ένα σφηνάκι ούζο στον χυλό για άρωμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

48 Minutes
  1. 2 ποτήρια αλεύρι
  2. 1 ποτήρι νερό
  3. 1 ποτήρι γάλα
  4. 2 κ.σ. μαργαρίνη
  5. 200 γρ. τυρί φέτα
  6. λίγο αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανάβουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Ρίχνουμε στο ταψί της κουζίνας τις δύο κουταλιές μαργαρίνη και το τοποθετούμε στο φούρνο να λιώσει.

  2. 2

    Ανακατεύουμε το αλεύρι, το γάλα, το νερό, τα αυγά το αλάτι και φτιάχνουμε τον χυλό. Μόλις λιώσει το βιτάμ, το απλώνουμε σε όλο το ταψί και ρίχνουμε τον χυλό.

  3. 3

    Τρίβουμε το τυρί πάνω στο χυλό και ψηνούμε 30 με 40 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πίτα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (40)

TSRENA
TSRENA @cook_8453248
H ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ.ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΤΟ ΤΥΡΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ 2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΒΟΥΤΥΡΟ ΠΡΟΒΕΙΟ.ΜΟΣΧΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Από

Glykeria
Glykeria @cook_8453317
στις
,