Αλευρόπιτα
Έυκολη και νόστιμη πίτα με λίγα υλικά και γρήγορη προετοιμασία.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να προσθέσετε ένα σφηνάκι ούζο στον χυλό για άρωμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανάβουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Ρίχνουμε στο ταψί της κουζίνας τις δύο κουταλιές μαργαρίνη και το τοποθετούμε στο φούρνο να λιώσει.
-
2
Ανακατεύουμε το αλεύρι, το γάλα, το νερό, τα αυγά το αλάτι και φτιάχνουμε τον χυλό. Μόλις λιώσει το βιτάμ, το απλώνουμε σε όλο το ταψί και ρίχνουμε τον χυλό.
-
3
Τρίβουμε το τυρί πάνω στο χυλό και ψηνούμε 30 με 40 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πίτα.
Σχόλια (40)