Αλλιώτικες πατάτες φούρνου
Πατατούλες που κολυμπάνε στο γάλα
Λίγα μυστικά ακόμα
Ο φούρνος θα πρέπει να μην ειναι πολύ δυνατός για να μην αρπάξουνε οι πατατούλες. Είναι πολύ ωραίο συνοδευτικό για κρέατα αντί να φτιάξεται τις κλασσικές λεμονάτες πατάτες. Καλή επιτυχία
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κοβουμε σε ροδέλες όπως για τον μουσακά.
-
2
Τις αραδιάζουμε σε ένα ταψί και τις περιχύνουμε με το εβαπορέ γάλα.
-
3
Γεμίζουμε το κουτί του εβαπορέ με νερο και το προσθέτουμε και αυτο. Αλατοπιπερώνουμε.
-
4
Πριν τις βάλουμε στον φούρνο ριχνουμε κομματάκια βούτυρο (αναλόγως πόσο λιπαρές τις θέλουμε)
-
5
Τις σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τις παρακολουθούμε
-
6
Μόλις τσιμπιούνται βγάζουμε το αλουμινοχαρτο για να πάρουν λιγο χρώμα.
Σχόλια (8)