Αλμυρά cookies με μυρωδικά και τυρί τσένταρ

Διόρθωση συνταγής

Υλικά

48 τεμάχια
  1. 170 γρ. μαργαρίνη σοφτ
  2. 170 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο
  3. 1 αυγό χτυπημένο
  4. 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  5. 1/2 κουτ. γλυκού κοφτό αλάτι
  6. 1/2 κουτ. σούπας μουστάρδα σε σκόνη
  7. 1 πρέζα πάπρικα (γλυκιά ή καυτερή)
  8. 1 πρέζα τριμμένο θυμάρι
  9. 1 κουτ. γλυκού ξερό σχοινόπρασσο ή εστραγκόν

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C.

  2. 2

    Ανακατεύουμε τη μαργαρίνη με το τριμμένο τσένταρ και τα χτυπημένα αυγά έως ότου ομογενοποιηθούν.

  3. 3

    Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με τη μουστάρδα, την πάπρικα, το αλάτι και τα μυρωδικά και το συμπληρώνουμε στο μίγμα του Flora Soft με βούτυρο και τσένταρ.

  4. 4

    Ζυμώνουμε, πλάθουμε ένα μπαστούνι σε μέγεθος πούρου και το κόβουμε σε φέτες πάχους 1 εκ.

  5. 5

    Τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί τις φέτες πατώντας τις ελαφρά για να σχηματιστούν τα cookies και τα βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά, έως ότου κρυώσουν και σταθεροποιηθούν.

  6. 6

    Τα ψήνουμε για 45 λεπτά μεχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

polynikh
polynikh @cook_8478645
Εύκολα και τραγανα μπισκοτάκια, που άρεσαν πολύ στα παιδιά.

Από

Sintages_Flora
Sintages_Flora @cook_8492771
στις
,
Όπου συνταγή με βούτυρο… Flora!
Δες περισσότερα