κύρια φωτογραφία συνταγής Αλμυρά κεκάκια 2

Αλμυρά κεκάκια 2

2 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Gsl
Gsl @cook_8494052
Μυτιλήνη,Ελλάδα

Αφράτα κεκάκια με ρεγκάτο και μαγιονέζα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να βάλουμε και κομματάκια από αλλαντικά ή λαχανικά (πχ. λουκάνικο, ζαμπόν, πιπεριές κλπ). Επίσης μπορούμε να αντικαταστήσουμε ενα μικρο μέρος της μαγιονέζας με στραγγιστό γιαόυρτι, για να γίνουν πιο ελαφριά, προσοχή όμως, αποκτούν μια πιο κρεμώδη υφή.Αν βάλουμε αέρα, θα παραμορφωθεί το σχήμα τους στο ψήσιμο, οπότε προτιμάμε αντίστασεις.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

24 κεκάκια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.

  2. 2

    Μοιράζουμε το μείγμα σε 24 φορμάκια για μάφιν.

  3. 3

    Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 και μόλις προθερμανθεί, κατεβάζουμε στους 180 και ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά, μεχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Gsl
Gsl @cook_8494052
στις
Μυτιλήνη,Ελλάδα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα