κύρια φωτογραφία συνταγής Αλμυρά κουλουράκια
Fatsoula3
Fatsoula3 @Fatsoula3

Ένα εύκολο και νόστιμο σνακ για το σχολείο, τη θάλασσα αλλα και για να συνοδεύσει μια παγωμένη μπύρα!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσοχή μην βάλετε πολύ αλάτι γιατί είναι και το τυρί αλμυρούτσικο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
  1. 3 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  2. 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
  3. 1 φλυτζάνι βούτυρο ή μαργαρίνη
  4. 1 φλυτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
  5. 1/2 φλυτζάνι γάλα
  6. Λίγο αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύετε σε ένα μπολ το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το βούτυρο.

  2. 2

    Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μπολ.

  3. 3

    Αφήνετε στο ψυγείο γαι 1 ώρα να ξεκουραστεί η ζύμη.

  4. 4

    Πλάθετε κουλουράκια και ψήνετε στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (34)

Κωστας Κυριαζιδης
Κωστας Κυριαζιδης @cook_12349718
Εννοεις 200γραμμαρια βουτυρο;;;και αυτο παγωμενο ,λιωμενο η σε θερμοκρασδια δωματιου;

Από

Fatsoula3
Fatsoula3 @Fatsoula3
στις