Αλμυρό κέικ
Γρήγορο και εύκολο, ένα αλμυρό κέικ κατάλληλο για κολατσιό για... όλες τις ώρες τις ημέρας!
Λίγα μυστικά ακόμα
Το συγκεκριμένο κέικ το κάνω χωρίς κάποια λιπαρή ύλη γιατί απλά το προτιμώ έτσι. Θεωρώ επίσης πως τα τυριά και το σαλάμι προσθέτουν αλμύρα και γι'αυτό δε συστήνω το αλάτι. Επειδή όμως αναγνωρίζω πως υπάρχουν διαφορετικά γούστα, κάθε πρόταση ή παρατήρηση είναι καλοδεχούμενη.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε καλά τα αυγά και στη συνέχεια προσθέτουμε γάλα, αλεύρι, baking powder, ρίγανη και πιπέρι.
-
2
Προσθέτουμε τα τυριά και το σαλάμι και ανακατεύουμε απαλά.
-
3
Ρίχνουμε το μείγμα σε αλευροβουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 180C για 45' περίπου ή ανάλογα με το φούρνο μας.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)