Αμελέτητα

Bαθμολογία: 5
       
 
9 ψήφοι
manthosvf, 14.04.10

Περιγραφή

Αμελέτητα...!!!
Αμελέτητα
photo: Ζουζουνελ

Συνταγή από:

manthosvf

1 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 500 γραμμάρια αμελέτητα
  • 2 κουταλιές λάδι της σούπας
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
Στα γρήγορα
Μέθοδος: Τηγανιού
Διατροφή: Χωρίς γλουτένη
Σερβίρει: 2
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Βάλτε σε ένα τηγάνι το λάδι, ώσπου ζεστάνει μπαχαρώστε τα με αλάτι, πιπέρι, λίγο ρίγανη και ότι άλλο σας κατέβει
  2. Έπειτα τηγανίστε τα σε όχι πολύ δινατή φωτιά ώσπου να ροδίσουν ανάλογα το πώς σας αρέσει...

Λίγα μυστικά ακόμα

Για όσους ξέρουν να τρώνε ας τα αφήσουν λίγο ωμά, επίσης εγώ τα συνοδέυω με ρύζι...

13 Όλα

#
Σχόλιο από manthosvf, 14-4-10  
δοκιμάστε έχουν πολλές βιταμίνες...
#
Σχόλιο από savefico, 18-4-10  
Τα βλέπω στο κρεοπωλείο, δεν έτυχε να δοκιμάσω ποτέ, δεν ήξερα πως φτιάχνονται! Μιά ερώτηση: γευστικά μοιάζουν με γλυκαδάκια??? Ευχαριστω
#
Σχόλιο από golfo, 18-4-10  
τα 5 πηρουνακια σου τα βαζω απο τον αντρα μου γιατι εκεινος τα τρωει,και εχω παντα στον καταψυκτη μου για μεζεδακι της στιγμης.
εγω λαδι βαζω κανονικα οσο χρειαζεται για να τηγανοιστουν,και επισης για οσους δεν τα εχουν ξανακανει πρεπει να βγαλουν την ασπρη μεβρανη πριν τα τηγανισουν γιατι αλλιως θα γινουν σαν λαστιχο.
ευχαριστω.
#
Σχόλιο από manthosvf, 18-4-10  
καμία σχέση με τα γλυκάδια είναι ποιο ωραία :) και όσο για την μεμβράνη θα συμφωνό αλλα εμένα μου την βγάζει ο κρεοπώλης... είμαι 21 χρον και έχω κολλήσει μου τα έχει μάθει ο πατέρας μου και εμένα κάποτε είχε κρεοπωλείο και με έμαθε απο καλώ κρέας :D και εσείς κορίτσια δοκιμάστε... Thanx...
#
Σχόλιο από Η_μαμά_της_Ζέφυς, 3-10-10  
τέλεια,,, ειδικά αν τα σβήσετε με κρασακι γλυκό ή με λεμονάκι,,,,,
λοσο για τα γλυκάδια,,, κάνουν καλό πάντρεμα αναμεταξύ τους,,,,
#
Σχόλιο από sofoulaki, 3-10-10  
Νάσαι καλά που μας θύμησες το φαγητό αυτό.Εμείς όποτε βρούμε αμελέτητα τα φτιάχνουμε και με αυτό το τρόπο και ψητά και είναι πεντανόστιμα.Είναι για πολύ μερακλήδες και μπράβο σου που την γνωρίζεις.
#
Σχόλιο από manthosvf, 4-10-10  
Σας ευχαριστώ όλους για τα πιρουνάκια... :)
#
Σχόλιο από lenousia, 21-10-10  
#
Σχόλιο από Ζουζουνελ, 8-1-11  
Και εγω τα πιρουνακια τα βαζω απο τον αντρα μου!!δεν τα εχω δοκιμασει ποτε αν και τα φτιαχνω συχνα!!
#
Σχόλιο από foodadvisor.gr, 2-9-11  
Πολύ καλή παραδοσιακή συνταγή. Τα κάνει και η μαμα μου!!!
www.foodadvisor.gr
#
Σχόλιο από ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ44, 3-9-11  
Αν και πολλοί νιώθουν αποστροφή για το μεζεδάκι αυτό, εντούτοις είναι πεντανόστιμο! Εννοείται πως θέλει βγάλσιμο η λευκή μεμβράνη, αλλιώς δεν τρώγονται με τίποτα! Προσωπικά, τα αλατίζω, τα αλευρώνω και έπειτα τα τηγανίζω! Κάνουν υπέροχη κρούστα! Τα ραντίζω με λεμόνι και δίνουμε μάχη πάνω από την πιατέλα!
#
Σχόλιο από Πατατούφα, 18-10-11  
#
Σχόλιο από maria86c, 17-4-12  

11 Σχόλια

#
Σχόλιο από manthosvf, 14-4-10  
δοκιμάστε έχουν πολλές βιταμίνες...
#
Σχόλιο από golfo, 18-4-10  
τα 5 πηρουνακια σου τα βαζω απο τον αντρα μου γιατι εκεινος τα τρωει,και εχω παντα στον καταψυκτη μου για μεζεδακι της στιγμης.
εγω λαδι βαζω κανονικα οσο χρειαζεται για να τηγανοιστουν,και επισης για οσους δεν τα εχουν ξανακανει πρεπει να βγαλουν την ασπρη μεβρανη πριν τα τηγανισουν γιατι αλλιως θα γινουν σαν λαστιχο.
ευχαριστω.
#
Σχόλιο από Η_μαμά_της_Ζέφυς, 3-10-10  
τέλεια,,, ειδικά αν τα σβήσετε με κρασακι γλυκό ή με λεμονάκι,,,,,
λοσο για τα γλυκάδια,,, κάνουν καλό πάντρεμα αναμεταξύ τους,,,,
#
Σχόλιο από sofoulaki, 3-10-10  
Νάσαι καλά που μας θύμησες το φαγητό αυτό.Εμείς όποτε βρούμε αμελέτητα τα φτιάχνουμε και με αυτό το τρόπο και ψητά και είναι πεντανόστιμα.Είναι για πολύ μερακλήδες και μπράβο σου που την γνωρίζεις.
#
Σχόλιο από manthosvf, 4-10-10  
Σας ευχαριστώ όλους για τα πιρουνάκια... :)
#
Σχόλιο από lenousia, 21-10-10  
#
Σχόλιο από Ζουζουνελ, 8-1-11  
Και εγω τα πιρουνακια τα βαζω απο τον αντρα μου!!δεν τα εχω δοκιμασει ποτε αν και τα φτιαχνω συχνα!!
#
Σχόλιο από foodadvisor.gr, 2-9-11  
Πολύ καλή παραδοσιακή συνταγή. Τα κάνει και η μαμα μου!!!
www.foodadvisor.gr
#
Σχόλιο από ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ44, 3-9-11  
Αν και πολλοί νιώθουν αποστροφή για το μεζεδάκι αυτό, εντούτοις είναι πεντανόστιμο! Εννοείται πως θέλει βγάλσιμο η λευκή μεμβράνη, αλλιώς δεν τρώγονται με τίποτα! Προσωπικά, τα αλατίζω, τα αλευρώνω και έπειτα τα τηγανίζω! Κάνουν υπέροχη κρούστα! Τα ραντίζω με λεμόνι και δίνουμε μάχη πάνω από την πιατέλα!
#
Σχόλιο από Πατατούφα, 18-10-11  
#
Σχόλιο από maria86c, 17-4-12  

2 Ερωτήσεις

#
Σχόλιο από savefico, 18-4-10  
Τα βλέπω στο κρεοπωλείο, δεν έτυχε να δοκιμάσω ποτέ, δεν ήξερα πως φτιάχνονται! Μιά ερώτηση: γευστικά μοιάζουν με γλυκαδάκια??? Ευχαριστω
#
Σχόλιο από manthosvf, 18-4-10  
καμία σχέση με τα γλυκάδια είναι ποιο ωραία :) και όσο για την μεμβράνη θα συμφωνό αλλα εμένα μου την βγάζει ο κρεοπώλης... είμαι 21 χρον και έχω κολλήσει μου τα έχει μάθει ο πατέρας μου και εμένα κάποτε είχε κρεοπωλείο και με έμαθε απο καλώ κρέας :D και εσείς κορίτσια δοκιμάστε... Thanx...

0 Παραλλαγές

Σχετικά άρθρα

Τα κομμάτια του μοσχαριού
Να που υπάρχει ένα ποντίκι που τρώγεται...Μάθετε ...
Τα μυστικά του τηγανιού
Το τηγάνισμα μπορεί να φαίνεται απλή δουλειά, ...
Διατροφή χωρίς γλουτένη: οδηγός συστατικών
Εμφανίστηκε η κοιλιοκάκη στη ζωή μας; Είναι απαραί...
Διατροφή χωρίς γλουτένη
Η γλουτένη είναι συστατικό των δημητριακών (σιτ...
Άλευρα χωρίς γλουτένη
Οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε εξοικειωμένοι ...

Το tip της ημέρας

Θέλετε κόκκινα αυγά με φυσικό τρόπο; Βράστε τα μαζί με φλούδες από κόκκινα κρεμμύδια!