Αμυγδαλωτά νηστίσιμα
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή την έχω αναρτήσει και στο site yumyum.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζετε την ζάχαρη με το νερό μέχρι να δέσει και να γίνει σιρόπι, περίπου 8 με 10 λεπτά.
-
2
Όταν το σιρόπι κρυώσει το ανακατεύετε με τα αμύγδαλα, αρκετή ώρα να ζυμωθούν καλά.
-
3
Ρίχνετε και το ανθόνερο και το ζυμώνετε λίγο ακόμα. Παίρνετε κομμάτια ζύμης και πλάθετε αμυγδαλωτά στο σχήμα μικρού αχλαδιού.
-
4
Τα τυλίγετε σε μπόλικη ζάχαρη άχνη, και στην κορυφή καρφώνετε από ένα γαρύφαλλο.
-
5
Τα βάζετε στα ειδικά χαρτάκια και είναι έτοιμα.
Σχόλια (27)