Ανάμεικτα θαλασσινά γιουβέτσι
Απλά ότι λέει ο τίτλος...
Λίγα μυστικά ακόμα
Αυτό το φαγητό το κάνω και είτε με σκέτα καλαμάρια ή σουπιές..
Υλικά
-
αλάτι, πιπέρι
-
1 φλ. του καφέ ελαιόλαδο
-
1/2 φλ. κρασί κόκκινο
-
1 κουταλιά τοματοπελτές
-
1 φλ. χρωματιστές πιπεριές κομματάκια
-
1 καρότο σε κομματάκια
-
1 δαφνόφυλλο
-
1 κουταλιά γλυκιά πάπρικα
-
2 πρέζες μπαχάρι
-
1 φλ. κριθαράκι χονδρό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σωτάρουμε στο λάδι τα θαλασσινά.
-
2
"Σβήνουμε" με το κρασί και προσθέτουμε το μείγμα του blender μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το κριθαράκι.
-
3
Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα θαλασσινά.
-
4
Προσθέτουμε και το κριθάρι ανακατεύοντας συνεχώς να μην κολλήσει και να απορροφήσει όσα υγρά θέλουμε.
-
5
Μπορούμε σε αυτό το στάδιο να ανακατέψουμε 1 φλ. ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σχόλια (3)
Αλλοιώνουν τη γεύση.
Κατά τ άλλα υπέροχη κ γευστικότατη η συνταγή