κύρια φωτογραφία συνταγής Ανάποδο Κέικ

Ανάποδο Κέικ

34 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
gerasimos
gerasimos @cook_8452157
,

Λίγα μυστικά ακόμα

Η Συνταγή είναι της Νίκης Μερκούρη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

40 Minutes
  1. 1 κονσέρβα φέτες ανανά
  2. 85 γρ ζάχαρη
  3. 85 γρ βούτυρο
  4. 100 γρ κερασια μαρασκίνο
  5. 250 γρ μαργαρίνη σοφτ
  6. 250 γρ ζάχαρη
  7. 200 γρ αλεύρι
  8. 2 κγ μπέικιν
  9. 50 γρ τριμμένα αμύγδαλα
  10. 2 κουταλιές χυμό ανανά

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη σε κρέμα και αλείφουμε τον πάτο και τα πλάγια του ταψιού μας με το μείγμα αυτό.

  2. 2

    Πασπαλίζουμε με τα καβουρδισμένα αμύγδαλα να πάνε παντού, ακόμα και στα πλάγια του ταψιού.

  3. 3

    Τακτοποιούμε τις φέτες του ανανά στον πάτο και βάζουμε ένα κεράσι σε κάθε φέτα του ανανά.

  4. 4

    Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί σε λεία κρέμα και αδειάζουμε το μείγμα πάνω από τον ανανά.

  5. 5

    Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 50 λεπτά.

  6. 6

    Αναποδογυρίζουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

gerasimos
gerasimos @cook_8452157
στις
,