sidarieva
sidarieva @corfucook
corfu

Το φρέσκο φασκόμηλο που έφερα απο την Κέρκυρα μου έδωσε την έμπνευση για διαφορετικά μαγειρεμένες μπριζόλες. Δοκιμάστε τες.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μια διαφορετική γεύση γιατί το φασκόμηλο δίνει στο χοιρινο πολυ ξεχωριστή γεύση.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
2 άτομα
  1. 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  2. 2-3 φρέσκα σκόρδα ψιλοκομμένα
  3. μερικά φύλλα φρέσκου φασκόμηλου και ένα κλαδάκι με λουλούδια
  4. 2 κουταλιές βούτυρο
  5. 3-4 κουταλιές λάδι
  6. χυμό ενός λεμονιού
  7. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζετε σε μεγάλο τηγάνι το λάδι, το βούτυρο, τις μπριζόλες μαζί με το κρεμμυδάκι, το σκόρδο και τα φύλλα του φασκόμηλου.

  2. 2

    Τα σωτάρετε και έπειτα ρίχνετε το χυμό του λεμονιού.

  3. 3

    Ρίχνουμε το αλατοπίπερο και το κλαδάκι του φασκόμηλου και αρκετό ζεστό νερό.

  4. 4

    Αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του.

  5. 5

    Σερβίρετε ζεστό, με πατατούλες που αν θέλετε τις έχετε βάλει και αυτές απο την αρχή μαζί με το κρέας. Ή τις προσθέτετε στο τέλος μαζί με το νεράκι.

  6. 6

    Επίσης, με ρύζι ή απλά πατάτες τηγανητές.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (11)

kleiw
kleiw @cook_8449908
ti lixoudia einai auth!!!!to fresko skordo!!Theiko!!!geia sta xeria sou!!!

Από

sidarieva
sidarieva @corfucook
στις
corfu