κύρια φωτογραφία συνταγής Ανθοπέταλα από το γκιούλ μπαξέ
divinas
divinas @cook_8478097
,greece

Μια φρουτολιχουδιά για αυτούς που λατρεύουν τα φρουτάκια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 βάση τάρτας
  2. λίγες φέτες στρογγυλές απο ανανά
  3. 2 ακτινίδια σε ροδέλες
  4. 5 φράουλες κομμένες στην μέση
  5. μερικές φετούλες απο μανταρίνια
  6. 1-2 μήλα σε φέτες στρογγυλές
  7. 4 φλ. σαντιγύ σφιχτή
  8. μερικά κερασάκια γλασέ
  9. 1 ποτηράκι του κρασιού κονιάκ ανακατεμένο με λίγη ζάχαρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε της φράουλες σε μπόλ, τις περιχύνουμε με το μισό κονιάκ και αφήνουμε να μαρινάρονται.

  2. 2

    Βάζουμε σε άλλο μπόλ τις φέτες του ανανά, των ακτινίδιων και των μήλων και τις περιχύνουμε με το υπόλοιπο κονιάκ και τις αφήνουμε να μαρινάρονται.

  3. 3

    Στρώνουμε στην βάση της τάρτας τη μίση σαντιγί.

  4. 4

    Αρχίζοντας απο το κέντρο, σκεπάζουμε την επιφάνεια της με τις φέτες των διάφορων φρούτων τοποθετώντας τες σε αλλεπάλληλους κύκλους, έτσι που να μοιάζουν με πέταλα ενος πολύχρωμου λουλουδιού.

  5. 5

    Βάζουμε την υπόλοιπη σαντιγί σε κορνέ και κάνουμε ροζέτες όπου μας αρέσει.

  6. 6

    Σε καθέ ροζέτα επάνω βάζουμε ενα κερασάκι γλασέ.

  7. 7

    Βάζουμε την φρουτόταρτα στο ψυγείο για μερικές ώρες και έπειτα σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

Ζουζουνελ
Ζουζουνελ @cook_8455179
Πολυ δροσιστικη και ομορφη , βαση για την ταρτα εφτιαξα σπιτικια και ειναι πολυ πιο νοστιμη και φρεσκια!!!ευχαριστουμε για την συνταγη!!!

Από

divinas
divinas @cook_8478097
στις
,greece