Αντικολλητικό χαρτί σε όλα τα σκεύη στο λεπτό
Το αντικολλητικό χαρτί μας έχει λύσει τα χέρια. Με τον τρόπο που θα σας πω το βάζετε σε όλα τα σκεύη μαγειρέματος σε δευτερόλεπτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Επίσης δοκιμάστε να βάλετε βρεγμένο αντικολλητικό χαρτί χαλαρά επάνω από το ταψί που ψήνεται το φαγητό στον φούρνο... Θα έχετε φαγητό ροδοκοκινισμένο απ΄έξω και ζουμερό από μέσα..
Υλικά
-
Αντικολλητικό χαρτί
-
Νερό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Για να μην παιδευόμαστε με χαρτοκοπτική όταν θέλουμε να ντύσουμε το σκεύος που θα ψήσουμε με αντικολλητικό χαρτί υπάρχει ο απλός τρόπος του βρεξίματος. Κόβουμε την κόλλα σε διάσταση που να ταιριάζει στην ταρτιέρα ή σε οποιοδήποτε σκεύος θέλουμε να την τοποθετήσουμε.
-
2
Παίρνουμε το χαρτί και το βάζουμε κάτω από την βρύση,
-
3
Το βρέχουμε καλά τσαλακώνοντας το. Το στραγγίζουμε καλά τσαλακώνοντας το μέ τις χούφτες μας.
-
4
Μετά πολύ προσεκτικά το ανοίγουμε.. Προσοχή όταν είναι βρεγμένο σκίζεται εύκολα.
-
5
Με αυτόν τον τρόπο το χαρτί είναι πολύ μαλακό και το τοποθετούμε πολύ εύκολα σε όλα τα σκεύη. Δεν παίζει κανένα ρόλο στο ψήσιμο το ότι είναι βρεγμένο. Τα πάντα ψήνονται το ίδιο καλά με το στεγνό.. Εγώ αυτή την μέθοδο εφραρμόζω εδώ και πολύ καιρό.
Σχόλια