Απίστευτη πατατοσαλάτα
Πεντανόστιμη και εύκολη πατατοσαλάτα για συνοδεία κρεατικών ή πουλερικών. Είναι τόσο νόστιμη που τρώγεται και σκέτη! Μοιάζει με πατατοσαλάτα μπυραρίας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι πολύ εύκολη, την φτιάχνει και ένας αρχάριος στη μαγειρική!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό.
-
2
Τις αφήνουμε να κρυώσουν, τις κόβουμε σε ενα μεγάλο μπωλ.
-
3
Τρίβουμε το καρότο.
-
4
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και τον άνηθο.
-
5
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
-
6
Τηγανίζουμε πολύ καλά το μπέικον σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι.
-
7
Το αφήνουμε να γίνει πολύ τραγανό και το κόβουμε σε φέτες μέσα στο μπωλ.
-
8
Κόβουμε την γραβιέρα σε πολύ λεπτές φλύδες.
-
9
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά.
-
10
Βράζουμε πολύ καλά τα αυγά (9-10'), τα κόβουμε σε ροδέλες και τα προσθέτουμε από πάνω.
-
11
Σε ενα σέικερ βάζουμε μπαλσάμικο ξύδι (κατά βούληση), λάδι (ομοίως), τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα.
-
12
Χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε ενα ομοιόμορφο μίγμα.
-
13
Περιχύνουμε στην πατατοσαλάτα και ανακατεύουμε πολύ καλά (προσέχωντας μην διαλυθούν τελείως τα αυγά).
-
14
Προσθέτουμε λάδι αν χρειάζεται. Καλή όρεξη!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)