κύρια φωτογραφία συνταγής Α-πίθανα μπράουνις
Skippie
Skippie @cook_8502858
,Κύπρος

Νόστιμα μπράουνις με καρύδια ή ότι άλλο ξηρό καρπό προτιμάτε !

Λίγα μυστικά ακόμα

Σερβίρουμε με παγωτό βανίλια και απολαμβάνουμε ζεστό! Είναι πολύ νόστιμο και σε θερμοκρασία δωματίου.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
  1. 300 γρ βούτυρο
  2. 1 ποτήρι (χωρητικότητας 300ml) γεμάτο ζάχαρη κρυσταλλική
  3. 0.5 ποτήρι σκόνη κακάο ζαχαροπλαστικής, όχι για ρόφημα
  4. 1 ποτήρι αλέυρι
  5. 3 κουταλάκια του γλυκού baking powder
  6. 2 κουταλάκια του γλυκού βανίλια
  7. 150 γρ μαύρη σοκολάτα τουλάχιστον 60% κακάο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τη σοκολάτα σε κυβάκια περίπου 0.5 Χ 0.5 εκατοστά.

  2. 2

    Αλέθουμε τους ξηρούς καρπούς να γίνουν σχεδόν σκόνη.

  3. 3

    Λιώνουμε το βούτυρο σε μπέν μαρί και το αφήνουμε να κρυώσει.

  4. 4

    Με ηλεκτρικό μίξερ χτυπάμε τα αυγά και την ζάχαρη μέχρι να γίνουν αφρός.

  5. 5

    Ανακατεύουμε το αλεύρι, το κακάο, το baking powder και τη βανίλια μεταξύ τους, και το προσθέτουμε λίγο λίγο στο μίγμα αυγό - ζάχαρη.

  6. 6

    Προσθέτουμε την σοκολάτα σε κυβάκια και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε.

  7. 7

    Βάζουμε χαρτί ψησίματος σε ένα μεγάλο ταψί περίπου 30 Χ 35 εκατοστών, και βάζουμε σε προθερμασμένο φούρμο στου 200 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

christmast
christmast @christ_mast91
Αρκετά καλή συνταγή. Επειδή τα αυγά μου φάνηκαν πολλά, χρησιμοποίησα 3. Πρόσθεσα καρύδια και συνόδευσα με σπιτικό παγωτό.

Από

Skippie
Skippie @cook_8502858
στις
,Κύπρος