κύρια φωτογραφία συνταγής Απλό μοσχάρι καπαμά με λευκό κρασί
JENI
JENI @cook_8528501
,

Μια εύκολη και σχετικά γρήγορη συνταγή, που μπορεί να σας βγάλει εύκολα απο κάθε δύσκολη περίσταση και κατάσταση.
χαμηλών υδατανθράκων

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

127 Minutes
  1. 1 κιλό μοσχάρι ψαχνό
  2. 1 ποτήρι λευκό κρασί
  3. 2 γαρίφαλα
  4. 1 κουτ σούπας αλεύρι
  5. βούτυρο ή μαργαρίνη
  6. αλάτι
  7. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβετε το κρέας σε κομμάτια, τα αλευρώνετε, τα τηγανίζετε, σε μια βαθιά κατσαρόλα, με βούτυρο σε δυνατή φωτιά, μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Τα βγάζουμε απο την κατσαρόλα και τα βάζουμε σε ένα πιάτο. Στην κατσαρόλα, ρίχνουμε μια κουταλιά αλεύρι και το ανακατεύουμε μέχρι να πάρει καστανό χρώμα.

  2. 2

    Σβήνουμε με το λευκό κρασί, προσθέτουμε εάν χρειαστεί λίγο νεράκι, αλάτι, πιπέρι, ντομάτα όση θέλουμε, τα γαρίφαλα, την κανέλα και τέλος το κρεατάκι μας.

  3. 3

    Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι να μείνει με μια πυκνή σάλτσα.

Αντιδράσεις

Από

JENI
JENI @cook_8528501
στις
,
Δεν πιστεύω σε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Πιστεύω στους χαρακτήρες των ανθρώπων. Οπότε έχουμε και λεμε. Ο χαρακτήρας μου σκληρή, δυνατή, έξυπνη,δυναμική, αδιαπραγμάτευτη σε κάτι που θέλω, απεριόριστη φαντασία, περίεργη, παθιάρα και ζηλιάρααααααα, καλά με μέτρο χαχαχαχα. Είμαι μια θεά όχι της κατσαρόλας, αλλά της μαγειρικής, μια ημίθεα της ζαχαροπλαστικής και εδώ βλέπω ότι θα γίνω πολύ σύντομα θεά και της τούρτας χαχαχα. Μου αρέσει το γράψιμο, έχω γράψει 2 αστυνομικά που ελπίζω σύντομα να τα εκδόσω και να γίνουν best seller μη σας πω και το Νόμπελ...... Μου αρέσουν τα πάντα εδώ μέσα. Μπράβο και συγχαρητήρια σε αυτούς που είχαν αυτή την πολύ ωραία ιδέα για όλο αυτόν τον χώρο.
Δες περισσότερα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα