κύρια φωτογραφία συνταγής Αρμενοβίλ
Ginger
Ginger @cook_8449896
Αθήνα,

Δεν ξέρω από πού κρατάει η σκούφια της, αλλά το φτιάχνει η συμπεθέρα!

Λίγα μυστικά ακόμα

Διατηρούμε το γλυκό στην κατάψυξη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 20 μπεζέδες σοκολάτας
  2. 200 γραμμ. σαντιγύ
  3. 300 γραμμ. σοκολάτα υγείας χοντροκομμένη
  4. 200 γραμμ. καραμελωμένα και χοντροκομμένα αμύγδαλα
  5. 1 βανίλια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε τη σοκολάτα με τη σαντιγύ και τη βανίλια.

  2. 2

    Προσθέτουμε και τους μπεζέδες προσεκτικά για να μη λιώσουν.

  3. 3

    Στρώνουμε σε ταψί και γαρνίρουμε με τα αμύγδαλα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (17)

Νένα
Νένα @cook_8449955
Τα υλικά έχουν νοστιμιά αναμφισβήτητα. Διαφωνώ μόνο με τον τίτλο. Το Αρμενονβίλ ήταν πάντα παγωτό άσπρο,μαύρο και με σος σοκολάτα και μπόλικα μυγδαλάκια καβουρντισμένα και ψιλοσπασμένα.Σπάνια σερβίρεται πλέον γιατί θυμίζει αρκετά το σικάγο.

Από

Ginger
Ginger @cook_8449896
στις
Αθήνα,