glikoula
glikoula @cook_8474712
,ellas

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε άν έχουμε γάστρα μπορούμε να το ψήσουμε εκεί. Θα γίνει ακόμα πιο τελειο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 κιλά αρνάκι μπούτι
  2. 3 κλωνάρι δεντρολίβανο
  3. 6 κ.σ. φυλλαράκια δυόσμου
  4. 5 σκελίδες σκόρδο
  5. 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  6. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμαίνουμε των φούρνο στους 200 C.

  2. 2

    Βάζουμε το σκόρδο, το δεντρολίβανο, το δυόσμο, αλάτι πιπέρι και το λάδι στο μίξερ και τα χτυπάμε να σφίξουν για 1 λεπτό.

  3. 3

    Καθαρίζουμε το κρέας και του κάνουμε με μαχαίρι 6-7 χαρακιές.

  4. 4

    Τρίβουμε με το ντρέσινγκ το κρέας καλά και το βάζουμε στο φούρνο σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για 2μιση με 3 ώρες.

  5. 5

    Βγάζουμε από τον φούρνο, το αφήνουμε να σταθεί για 10 λεπτά, κόβουμε και σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια

caramel_anna
caramel_anna @cook_8498593
παρελειψα τον δυοσμο και εβαλα δεντρολιβανο, χωρις να το αλεσω, που μου αρεσει πολυ με αυτο το κρεας, προσθεσα και πατατουλες και εγινε λουκουμι!

Από

glikoula
glikoula @cook_8474712
στις
,ellas